gå ner i vikt räkna kalorier Att äta som en grottare kan öka energin

gå ner i vikt hälsosamt Att äta som en grottare kan öka energin

Hörnstenarna i Paleo-kosten kretsar kring vilka människor som huvudsakligen jagade eller samlade i förhistoriska tider. Det betyder att man betonar konsumtionen av mycket magert kött, grönsaker, frukt och friska fetter från nötter, avokado, frön, olivolja,
gå ner i vikt räkna kalorier Att äta som en grottare kan öka energin
kokosnötolja och fiskolja. Men livsmedel som inte gör att kavaljerna skärs är korn (inklusive hela korn), baljväxter (bönor) och alla typer av mejeriprodukter. Dieten understryker också restriktioner på alkohol eller livsmedel som är tungt bearbetade eller innehåller socker.

Enligt Wolf går utelämnandet av korn, mjölk och baljväxter kring sin kemiska sammansättning, som inte gelas med matsmältningssystemet. Korn innehåller gluten och avger kemikalier som kan orsaka mag irritation och inflammation, som kan spridas genom resten av kroppen. Dessutom, eftersom kor huvudsakligen konsumerar korn,
gå ner i vikt räkna kalorier Att äta som en grottare kan öka energin
skickas de giftiga irritanterna genom de mejeriprodukter som könen producerar. Det är därför Paleo-promotorer uppmuntrar konsumtionen av gräsmatad nötkött och vildspel i motsats till den vanligaste spannmålsorten.