gå ner i vikt räkna kalorier Att äta för mycket orsakar viktökning

hur går man snabbt ner i vikt Att äta för mycket orsakar viktökning

Andra vägrar att lägga sig hungrig och äta vad de vill efter middagen. Några av dessa människor är överviktiga och vissa är inte. Verkligheten är att de totala kalorier som förbrukas dagligen eller månatligen är de viktigaste avgörande faktorerna för vad de väger. Vilken tid på dagen de äter är irrelevant för deras chanser att vinna, förlora eller bibehålla sin vikt.

Om ditt dagliga kaloriintag är 1800 kalorier för att behålla din nuvarande vikt, betyder det bara att du inte konsumerar mer än så många kalorier, oavsett tid på dagen du äter. Många klienter av mig följer en ‘dieting’ regel. Många av dem bekämpar hunger och begär fram till sänggåendet och vaknar sjuka på morgonen. Detta kan vara framgångsrikt för den rättvisa personen. Du kommer sluta äta färre kalorier, men om du lider av hunger vid sänggåendet, kämpar du med en förlorad kamp. Detta beror på att du sannolikt kommer att hitta dig själv att äta mer mat under dagen för att kompensera för bristen på kalorier på natten.

Anledningen till att många uppfattar att de äter sent som ett medel för viktökning är helt enkelt på grund av det faktum att de flesta av oss snackar smidigt på högkalibrerade desserter eller munchies som chips och kakor när vi har late night cravings. Det här är kalorier som skulle driva oss långt över 1800-talet och leda till viktökning över tiden. Om du har gått över middagen med att bara ha ätit 1500 kalorier hela dagen borde du inte oroa dig för att äta ytterligare 200 kalorier några timmar senare (Obs: totala kalorier krävs per dag varierar från person till person). Självklart borde du alltid välja ett hälsosammare alternativ, men vissa jordgubbar hällde över ängelmatskakan borde inte skada mycket.
gå ner i vikt räkna kalorier Att äta för mycket orsakar viktökning