gå ner i vikt piller Auburn läkare att ge gratis föreläsning om viktminskning

hur jag gick ner i vikt Auburn läkare att ge gratis föreläsning om viktminskning

‘De blir upphetsade, då når de upp till platåen och det knyter bara,’ sa hon. ‘Det förstör deras utsikter.’

Väl medveten om fördelarna med att upprätthålla en hälsosam viktnivå, är Homic värd för en gratis hälsosamtal denna vecka för att hjälpa Cayuga County invånare att gå förbi den platåen.

Homic sa ofta, en matdagbok kan avslöja varför en dieter har problem med att förlora vikt. Genom att ta en titt på deltagare ‘mat loggar, Homic sa att hon ofta kan identifiera och eliminera den skyldige.

‘Det finns alltid en del platser som fastnar på, lite mat som är deras vice’, sa hon. ‘Det finns många livsmedel där ute som pryds så hälsosamt som egentligen inte.’

Homisk sade ‘stressorer’ som spänner från brist på sömn till värkande leder är en annan faktor som tenderar att leda till viktminskning platåer.

Ur en kiropraktisk synpunkt, sade Homic som stod under långa perioder i arbetet kan lägga på stress på ryggraden, vilket orsakar nacke och ryggproblem. Hon sade att orsakar vitala nerver att bli stressade, förhindrar matsmältningsorganen att smälta livsmedel på rätt sätt.

Homisk sade dålig matsmältning påverkar också kroppens leder, vilket leder till värk och smärta som avskräcker människor från att träna.

Efter att ha utforskat sitt ursprung, sa Homic att hon kommer att erbjuda sina publikförslag om hur man undviker och flyttar förbi en platå.

Sova längre och bättre, skära ner på tid som spenderas på elektroniska apparater och framför TV: n, revurdera vanor och ta tid att träna ‘självomsorg’ gör alla Homic s lista.

Att sätta bort sin egen tid, sade hon, är särskilt viktig under semesterperioden.

‘Thanksgiving och jul är precis runt hörnet, och om jag kan hjälpa människor att införa några hjälpsamma vanor, kanske jag kan hjälpa dem att komma tillbaka från den stressiga punkten,’ sa Homic. ‘Självvård finns på bakbrännaren.’
gå ner i vikt piller Auburn läkare att ge gratis föreläsning om viktminskning