bli smal fort Att äta för mycket kan göra dig fet

hur ska jag träna för att gå ner i vikt Att äta för mycket kan göra dig fet

Så hon har gjort några ganska dramatiska förändringar, bland annat att vara mycket försiktigare med vad hon ‘Bevis visar att barn, ungdomar och vuxna som äter ute, särskilt på snabbmatsrestauranger, har ökad risk för viktökning, övervikt och fetma’ Dietrich Guidelines för amerikaner sade i veckan.

Redan dinged av andra rapporter som kräver sundare mat, många restauranger svarar genom att erbjuda mer låg kalori alternativ.

Jarvis, som nu går ut för att äta bara tre eller fyra gånger i veckan, granskar menyerna närmare för hälsosammare val.

Innan, när hon arbetade i restaurangbranschen, ‘jag brukade inte laga mat,’ sa hon. ‘Du måste laga mat hemma. Du kan inte ha alla dina måltider ute och leva ett helt näringsliv. ‘

Trots den ekonomiska nedgången äter amerikaner mer än vad de haft sedan 1980-talet och äter i genomsnitt 195 restaurang måltider per år, enligt NPD Group, ett branschforskningsbolag.

Restauranger kan också ändra vad som är på deras menyer men på subtila sätt, säger Dennis Lombardi, en restaurangindustrikonsult med Ohio baserat WD Partners.

Det kommer att finnas mindre portioner,
bli smal fort Att äta för mycket kan göra dig fet
men restauranger kommer förmodligen att göra det genom att lägga till nya erbjudanden på menyn i stället för att nedskärma stora rätter, för vilka de kan debitera mer pengar, sa han.

Och i stället för att automatiskt lägga till fetttillbehör som majonnäs på smörgåsar kunde de ställas till förfogande på begäran.

Andra exempel finns i överflöd:

Steakhouse erbjuder flera ‘lätta’ objekt med färre än 500 kalorier, till exempel grillad kyckling och en filet med svampsås.

säljer havregryn och i Central Florida testas trädgårdsomslag med kyckling och grönsaker.

Tisdag förra året lagde man en ‘Fit Trim’ -symbol som visas bredvid menyalternativen med 700 eller färre kalorier och tillagade lunchsalader, mer skaldjur och nya val på salladsbaren.

Förra månaden lagde tre nya viktvaktare godkända menyalternativ.

På sin webbplats styr Cracker Barrel diners till hälsosammare alternativ som kalkonkorv och grillad kyckling och fisk.

En analytiker sa att ett resultat skulle kunna vara mat som inte är så gott.

‘Du’ kommer att se en annan typ av produkt som serveras som ‘sannolikt kommer att ha mindre smak eftersom det är lägre fett och lägre salt’, säger Darren Tristano, vice vd för konsultföretaget Technomic.

Matställen betjänar också mer fullkorn och producerar, National Restaurant Association sade i ett uttalande att reagera på de nya riktlinjerna. Det arbetar med andra branschgrupper med målet att fördubbla frukt- och grönsaksrestaurangerna under det närmaste decenniet.

Det gläder sig åt middagar som Rochelle Bruce av Apopka, som sa att hennes matvanor gradvis har blivit friskare. Hon äter inte ofta, men när hon gör det, föredrar hon restauranger som årstider 52, där kockar stryker smör och ingen maträtt är över 475 kalorier.

‘Jag’ är inte attraherad av denna tunga mat ‘, säger Bruce, 74.’ Det är mer tilltalande för de av oss som inte vill gå till Golden Corral. ‘

Kedjor är under de mest pressade att förändras eftersom den federala sjukvårdsrevisionen kräver att de snart börjar lägga kalorier på menyer och ge andra information till diners på begäran.

‘Kommer det att bli någon form av storlek 7.9 skaka? Nej. Kommer det att bli en gradvis utveckling?’, Sade Lombardi, som liknar den hälsosamma ätrörelsen till hur det amerikanska samhället gradvis har blivit mindre tolerant för rökning.
bli smal fort Att äta för mycket kan göra dig fet