bästa dieten för att gå ner i vikt att undersöka slakteriets behov

gå ner 1 kg i veckan att undersöka slakteriets behov

HARTFORD, Conn. Med få slakterier i New England utrustade för att bearbeta nötkött i stor skala, skickar Paul Miller boskap från sin mjölkbruksgård i östra Connecticut cirka 300 mil till en köttpaket i Pennsylvania.

Miller sa att han föredrar att skicka boskapet cirka 150 till 250 personer om året till ett lokalt slakteri, så att han kunde sälja lokalt producerat nötkött, spara på transportkostnader och undvika långa rider för kalvar som går ner i vikt under frakt.

New England jordbruk tjänstemän föredrar det också, eftersom de syftar till att öka livsmedelsproduktionen för att göra regionen mer självförsörjande bör katastrofer som sträcker sig från massiva snöstormer till terroristattacker gör det omöjligt att ta med mat.

Men stubbarna för jordbrukare och köttprocessorer är många: Att sätta upp ett slakteri är en stor investering, och lokala regler för zonering har sådana företag. Köttpackare i New England säger att det är svårt att konkurrera prisvis med slakterier i andra stater, och de har problem med att hålla kvalificerade köttskärare och andra arbetare. Därför har New England bara 28 slakterier, säger Chelsea Lewis, jordbruksutvecklingskoordinator för Vermont Agency for Agriculture. Däremot har Wisconsin ensam cirka 285 små köttprocessorer.

Regionens statliga jordbruksavdelningar har beställt en studie på 47 500 dollar för att titta på sätt att hantera problemet. Det är tänkt att hjälpa New Englands mjölkbönder att diversifiera med försäljning av nötkött, ge lokalt, organiskt kött för att möta konsumenternas efterfrågan och hjälp återställa självförsörjning till regionen.

Det kommer att fokusera på sätt att etablera marknader för lokala bönder att sälja nötkött till skolor, sjukhus och andra institutioner.

Lewis sa att det kommer att mäta nivån på efterfrågan, bestämma hur mycket institutionella köpare är villiga att betala för lokalt organiskt kött och bedöma om nötkött kan produceras New England till en kostnad som är konkurrenskraftig med köttet från andra håll.

Peter Orr sa att han tyckte att studien skulle titta på om det finns tillräckligt många biffproducenter i New England för att motivera fler slakterier där.

Många gårdar har förskjutits av utveckling, och New England bygger på mat som ‘över en handfull broar’ på New Yorks Hudson River. Men efterfrågan på lokala produkter har ökat nyligen,
bästa dieten för att gå ner i vikt att undersöka slakteriets behov
eftersom konsumenterna söker försäkringar om att vad de köper är säker.

‘Under de senaste fem till tio åren har det varit ett konsekvent intresse för människor att köpa lokalt, och jordbruket är i en renässans’, säger Orr.

Som Miller skickar Orr sin boskap till Pennsylvania för bearbetning. Han kallade det ett ‘klassiskt exempel’ på livsmedelsproduktionen i New England: Nötkreatur höjs lokalt, skickas ut från regionen för att bearbetas och återförsäljas.

Wilson sa att det kommer att undersöka om New Englands befintliga slakterier verkar i full kapacitet och där produktionsflaskhalsar uppstår. Djur slaktas typiskt till hösten efter betning under sommaren, vilket resulterar i hög efterfrågan vid en viss tidpunkt år och brist på aktivitet vid andra tillfällen, sa hon.

Det ojämna arbetsflödet gör det svårt att hålla kvalificerade arbetare eftersom många växter inte erbjuder heltidsarbete, tillade Wilson.

Inom Massachusetts är Adams Farm Slaughterhouse i Athol ansedd närmast Berkshire-bönder.

Dan Mandich, ägare av Westminster Meats, ett litet slakteri som öppnade för ett år sedan i Westminster Station, Vt., Sade hårda federala produktionsnormer för nötkött, höga kapitalkostnader för uppstart av slakterier och den mängd arbetskraft som behövs är hinder för att öppna flera bearbetningsanläggningar. Men han sa att efterfrågan på lokalt producerat kött är uppmuntrande.

‘Det är en riktig kör här för att äta lokal mat, lokala råvaror, lokala kött. Det är annorlunda med grönsaker. Du väljer bara dem, ‘sade Mandich. ‘Det är ett stort att göra för att få denna sak att gå.’
bästa dieten för att gå ner i vikt att undersöka slakteriets behov