viktminskning tabletter Flamingos land för fjärde året

vad ska jag äta för att gå ner i vikt Flamingos land för fjärde året

Word har det att de kända MSAC-flamingorna kommer att framträda i Adams County någon gång i veckan. Deras landningsplats är en hemlighet fram till förra ögonblicket, men det är säkert ett tecken på att sommarinsamlingssäsongen har börjat för Mediation Services i Adams County. Varför behöver vi pengar? Vi hoppas att anställa en deltid Outreach Coordinator, som kan hjälpa till att utbilda samhället om konfliktlösning, samt hantera vår ökande mängd mediations-, tränings- och anti-mobbningsverkstäder.

Men varför flamingos? Vad har fåglar att göra med konfliktlösning? Ett svar är att de klarar sig bra med varandra och finns ofta i grupper. Sanningen är dock att det är inte lätt att hämta pengar i Adams County. Vad vi än tänkte på var det någon som redan gjorde. I vår strävan efter en signaturhändelse för att skaffa pengar slog vi över många möjligheter: en golf turnering? Ingen av oss spelar golf. En bakesale? De flesta människor försöker gå ner i vikt. En kroketturnering? Hur många dussin bollar och gallerier skulle vi behöva? Vad sägs om en scrabble-turnering eller en pusselkonkurrens?

Efter flera år av brainstorming och avvisande kom vi fram till idén om flamingos. De är rosa och så lockar uppmärksamhet. De är bärbara (sex av dem passar i en stor kartonglåda). De är lätta att installera (var och en har två ben, som ibland saknas). De kan dyka upp någonstans i Adams County (även om det i Biglerville är mycket svårt). Instruktioner för avlägsnande passar på en laminerad märkning bunden runt huvudfågelns hals.

Borren är enkel. Om du flockas hittar du följande ord på den taggen: ‘Du har blivit’ fläckad ‘MED MEDIATIONSTJÄNSTER AV ADAMS COUNTY!
viktminskning tabletter Flamingos land för fjärde året
För en rekommenderad donation på $ 15 eller mer kan du förhandla om att få bort dessa fåglar från din gården och / eller skickas till någon annans gård. Call (flock anbud s nummer anges) för att göra arrangemang för betalning och borttagning. Vi uppskattar ditt bidrag till att finansiera kreativ konfliktlösning i Adams County. ‘

Naturligtvis uppskattar MSAC ditt förslag på var du ska skicka fåglarna nästa! Har du vänner som skulle ha en födelsedag ‘flocking?’ Vi hoppas att de flockade kommer att vara bra sport om flamingos plötsliga utseende i sina varv. Det är inte din vanliga insamling, men det är säkert ett unikt sätt att söka donationer! Vi är tacksamma för alla bidrag till vår organisation 501 (c) (3).

I år erbjuder vi också ett tillfälle för alla som flockades under tidigare år att köpa ‘flockförsäkring’. Att göra ett litet bidrag till MSAC i början av 2012 års flockningssäsong garanterar att rosa fåglar inte ser ut i sina varv. Givetvis kommer postdoneringar accepteras från alla som föredrar att inte vara flockade eller helt enkelt vill hjälpa (skicka till MSAC, Box 4113, Gettysburg,
viktminskning tabletter Flamingos land för fjärde året
PA 17325).