träna gå ner i vikt Food Network tar upp vikt i ‘Fat Chef’

hur man blir smal snabbt Food Network tar upp vikt i ‘Fat Chef’

Paula Deen-diabetesuppenbarelsen summerar ganska mycket upp: Kökproffs på alla nivåer kämpar med fetma och dess farliga eftersmak i livsmedelsindustrin med högt tryck, hög kalorivärde. Drottningen av södra komfortkockning, nu en talesman för ett diabetesinitiativ, meddelade förra veckan att hon gömde sin typ 2-diabetes i ungefär tre år och fortsätter att laga djupfryst ostekak och bacon och äggburgare mellan munkar på TV. Om man vill smälta hennes ohälsa privat de alla dessa åren är Deen-historien bekant för de i kockjackor som redan hade blivit offentliga med frågan några i sin värld älskar att prata om: Hur håller du dig hälsosam när du försöker tjäna på mat? På torsdagen kommer ett dussin obese kockar, restaurangägare och matfirmor leta efter svaret . Det när matnätverket premiär kocken, som följer deltagare i 16 veckor när de kämpar för att gå ner i vikt och lära sig ett hälsosammare sätt att leva med hjälp av tränare, nutritionister och terapeuter. Har denna överflöd av mat runt omkring dig, sa konditor Michael Mignano, vem är ett av dussin. gör fester, du har bröllop. Det finns alltid mycket mat kvar. Du smakar ständigt, jobbar sena timmar, äter sent. Vid 6 fot 2 vägde han omkring 500 pounds strax efter att han hade diagnostiserats med typ 2-diabetes år 2010 innan kocken gick i produktion i oktober i oktober. Hans beslutsamhet att göra någonting om hans vikt växte starkare som ett resultat av en annan Food Network-show där han kom fram i september Genius. var nervös för den föreställningen, men jag var nervös om jackan skulle passa mig, säger Mignano, som nu väger ca 400 pund och har en lång väg framåt för att nå sin målvikt på 250. jag var på den showen jag var den feta kille. Det var allt jag såg. Jag kände mig nästan som en berusad att se sig själv på golvet gick ut. allmänheten med sin tyngdförlustresa har inte varit lätt för Mignano och andra i liknande ohälsosamma strängar. Som kockar stärktes den ständiga matstimuleringen genom syn, lukt och smak bland personliga kampar och familjeförpliktelser. Art Smith, som visas på showen, är ett barn av stekt kyckling och andra södra klammer som hans gamla pal Deen. Liksom Deen blev han diagnostiserad med typ 2-diabetes för tre år sedan. Också 6 fot 2, smedde Smith på 325 pund medan han rakade på raffinerat socker, koffein, PB något som gav honom en omedelbar energiökning eller fyllde honom i slutet av en ansträngande dag som kock för Oprah Winfrey.Exercise? Han kunde knappt gå ett block tills han bestämde sig för att vända den hela tiden och förlorade 118 pounds. Smith har kört maraton, äter havremjöl och äggvita till frukost, dricker mycket vatten och har utökat Common Threads, hans hälsosamma matningsinitiativ för låg inkomst barn. Han förklarar: fick min sexiga tillbaka! inte alla kockar kämpar med fetma och allvarliga hälsorisker som diabetes, men de flesta tänker på vikt och hur man håller tillbaka extra pund. En uppenbarelse kan markera en vändpunkt för vissa tittare och middagar, säger Adato. hoppas är att det här ögonblicket skapar en bredare medvetenhet om hur människan äter har en inverkan på hans eller hennes hälsa. Lyckligtvis finns det många kockar som redan har tänkt på hur man balanserar en hälsosam livsstil med att njuta av underbar mat. av rik, dekadent mat och deras behov av att tjäna sig av det, fortsätter Adato-kockarna med att hålla hypermedvetna om varje kalori. Några balanserar deras matöverskott över några dagar, hänger en dag, men rengör nästa. De känner skillnaden mellan att provsmaka maten de förbereder utan att gorga på det, och exakt hur mycket efterrätt att njuta av. Som en konditor sa Mignano att hans problem inte var så mycket choklad han var omgiven av. Det var skräpmat han slog ner före och efter arbetet. Allly Vitella, 41, en New York City-cateringfirare, upptäckte att hon hade typ 2-diabetes vid första hälsokontrollen för kocken. Vid 5 9 vägde hon 345 pund och blev tvungen att sitta skymt genom att hennes man och svärmor lugnade matningsugnar och annan utrustning upp och ner för trapporna i deras Manhattan-kunder. Efter ett jobb, en skräppost. Jag äter hors d för lunch och middag. Jag skulle skopa upp en halv bricka mat och äta den. Vi beställde pizza och kinesisk mat hemma eftersom vi var utmattad hela tiden, sa hon. laga saker du skulle äta en gång i taget, men jag åt dem varje dag. Hennes målvikt är 190, men det viktiga, sade hon, är att hon kan spela igen med sin 7-åriga son och 9-åriga dotter. Läser att provsmakning innebär att prova, inte prova samma maträtt fem gånger, säger Vitella. som gjorde ett lukrativt liv som tv-chef genom att gå över toppen med smör, grädde och socker, mötte en krisp av kritik när hon avslöjade hennes diabetesdiagnos och hennes kontrakt att låna hennes ansikte och recept i New Light, ett projekt av drugmaker Novo Nordisk. Kampanjwebbplatsen innehåller detaljerad information om Victoza, läkemedlet Deen har tagit i nästan fem månader. Sms-samtal Deen-godkännande handlar om misstag, dåligt rekommenderat men säger hennes personliga hälsa och hennes stil att laga egen verksamhet. Han sa att han tappade tyngden och omdefinierade sin livsstil för sig själv, men också för att visa allmänheten att det kan göras.
träna gå ner i vikt Food Network tar upp vikt i 'Fat Chef'