tips för att gå ner i vikt snabbt Florens största sändare tävlar har ett öga på priset

snabb bantning Florens största sändare tävlar har ett öga på priset

Att skapa (och behålla) hälsosamma vanor är svårt. Vanligtvis är motivationen att förbättra din hälsa tillräckligt för att komma igång, men vad hjälper dig att hålla koll på och så småningom nå dina hälsomål?

För deltagarna i 2018 Florens största tapare kan skapa och behålla sina nya fitness- och näringsvanor de gå bort med $ 500. I slutet av årets tävling kommer United Way of Florence County att ge ut 2018 Weight Loss Award, 2018 Tons Lost Award, 2018 Fan Favorite Award och 2018 True Grit Award till fyra deltagare.

Vinnarna av viktminskning och tjuvlorade utmärkelser får var och en $ 500, med tillstånd av Health Facilities Federal Credit Union. Vinnaren av Fan Favorite Award kommer att få ett sex månaders gym medlemskap, med tillstånd av McLeod Health Fitness Center. True Grit vinnaren kommer att få en $ 200 shopping spree, med tillstånd av Belk of Florence.

Den här veckan frågade vi Florens största sändare tävlande precis hur seriösa de handlade om att vinna en av tävlingens stora priser, speciellt titeln på 2018 Florens största tapare i viktminskning.

>> Kenny Segarra: ‘Jag vet att om jag håller fast vid träningen och gör de hälsosammaste valen när det gäller min kost, kunde jag vinna Florens största tapare. Jag är fast besluten att vinna, men jag är också väldigt glad att se resultaten och se processen med min viktminskning under hela denna resa. Med all ärlighet, om alla får igenom de 10 veckorna och har en bättre kropp och är hälsosammare än de var tidigare, är de alla vinnare. ‘

>> Dr Erin Lusher: ‘Jag är trött på att inte ta hand om mig själv, jag är trött på att ge mig ursäkt efter ursäkt och jag är trött på att jag måste berätta för mitt barn att jag är för trött för att leka med honom. kommer att vinna den största förlustkonkurrensen,
tips för att gå ner i vikt snabbt Florens största sändare tävlar har ett öga på priset
så jag kan göra alla dessa saker. ‘

>> Ernest McWhite: ‘Jag är väldigt seriös om att vinna den här tävlingen, för jag kommer att gå ner i vikt och för två kan jag vinna pengar i processen. Dessutom, efter det att denna tävling är slut, har jag lärt mig goda matvanor och träffade också nya människor. Denna tävling kommer att förändra mitt liv på alla sätt och förhoppningsvis kommer jag att vara i första hand i slutet. ‘

>> Katie Cullen: ‘Jag är seriös, men realistisk om att vinna topppris. Mitt upptagna schema på arbete, barn och gymnasium kan begränsa min förmåga att sätta in tillräckligt träning för att’ vinna ‘. Men om jag blir friskare och gå ner i vikt, jag kommer att överväga det också en vinst. ‘

>> Brian Kress: ‘Jag tycker om konkurrens och jag är fokuserad på vad det kommer att ta för mig att vinna den största förloraren. Det är viktigare för mig att jag etablerar en ny regelbunden rutin för min totala hälsa som är hållbar. Förlorare som en startpunkt för det, så en stor procentuell viktminskning, en rimlig plan för att behålla den förlusten och nya mål och ett kontantpris låter som ett bra sätt att uppnå det för mig. ‘

>> Leann Fitzwater: ‘Jag är ganska seriös om att vinna, men om jag inte gör det, är det inte en stor sak. Att odla en positiv inställning till motion och att skapa nya vänner är ett större mål (såväl som att gå ner i vikt). ‘

Du kan hålla reda på vilka tävlande som är ledande för 2018 viktminskning genom att kolla Top 20-kortet på displayen på McLeod Health Fitness Center. En dollar motsvarar en röst, och alla pengar som höjts från omröstningen kommer att läggas till United Way of Florence County årliga kampanj, som hjälper stödprogram på 17 lokala ideella organ.
tips för att gå ner i vikt snabbt Florens största sändare tävlar har ett öga på priset