tips att gå ner i vikt Folk gör det på ditt gym

äppelcidervinäger viktminskning Folk gör det på ditt gym

Jag är stolt över antalet kunder jag har sängat. eftersom det numret är noll. Jag gjorde en hemmasession en gång med en kvinna som föreslog att träna i naken (jag rådde henne att inte klämma ensam!). Jag hade en manlig klient bjuda mig till en trio med sin fru (igen, jag sa nej, det är inte vad vi menar med ett ‘partnermedlemskap’). Det fanns en jag jobbade med som gick efter varje attraktiv kvinna som kom in. En dag kom en tjej på fitnessgolvet och frågade varje anställd var han var, men han var ingenstans att hitta. Några minuter senare var det ett högt uppror: Flickan visste inte om tränarens rykte och fick reda på att han hade hunnit med någon annan. Gymmet slutade att avbryta båda kvinnornas medlemskap för att slåss. De höll tränaren, eftersom han hade bland de bästa försäljningsnumren i gymmet.

Vad det tycker om när din stad attackeras av en slutrelaterad modul>

Ett gymnasium som jag jobbade på försökte stimulera oss att stanna på plats hela dagen genom att bygga ett ‘sovande’ rum för de personliga tränare, komplett med våningssängar. Ja, något geni trodde att det var en smart idé för en grupp mestadels unga, attraktiva och enkla tränare att ha sitt eget sovrum i gymmet och mycket till allas chock och förvåning, rummet blev en kärleksdag. prova ut rummet för det avsedda ändamålet vid ett tillfälle, bara för att få min knä avbruten av två tränare som arbetar varandra. Till slut förlorade vi tillgång till rummet eftersom hushållspersonalen vägrade städa den. ‘Allvarligt, hur svårt är det att sätta kondomerna i papperskorgen? ‘

Ett tips: Gå aldrig barfota i ett ångbad. På det ställe jag jobbar nu är ångbastun ganska regelbundet färgad med semen. Det är sannolikt resultatet av att du slår av före träning, vilket förmodligen sänker blodtrycket och slappnar av dig. Som en chef berättade måste jag vara vad kunden vill att jag ska vara. Till kvinnliga tränare sa han, ‘Om Det är en kille, du måste ge honom ett riktigt hård träning. När han är klar, ta honom till massagebordet. Massage hans ben, sträck ut honom, och när du gör hamstringsträckan, lut dig över, avslöja lite klyvning och säg ‘Jag’ tycker att du ska vara min klient. Vilken typ av paket kan jag sätta ner dig för? ” ‘Jag är mycket engagerad i din hap penis.’

Det är ganska klart vilken typ av verksamhet han trodde att han körde, och det innebar inte mycket noggrann vetting av kvalifikationer. Som ett resultat hade många av oss inte något. Jag har certifierats via NASM, men många tränare jag jobbar med tillflyktsort. Vissa tar flera val på nätetester och använder det, plus sina synliga muskler, för att bli anställda. Tänk inte att din tränare är någon före detta idrottsman eller ens passionerad om fitness många går med på att de bara tror att det blir ett lätt jobb.

Men allt som inte nödvändigtvis är fallet. När jag först gick med i ett gymnasium var en av mina nybörjare en fantastisk fitnessmodell. Hon blev mycket uppmärksam på den manliga klienten men kunde inte göra det för att betala kunder och avsluta fältet helt och hållet. Under tiden bankade Adrian en medelålders, lätt överviktig kvinnlig tränare med en tjock colombiansk accent på 250kk per år. Hon var på toppen av hennes fält för att hon visste hennes skit, enkelt och enkelt. ‘Ju snabbare du slog dina fitness mål, desto snabbare träffade jag mina finansiella. Så plocka upp det. Nu’

Jag kan bekräfta några av de saker som Cracked pratade om i den här videon: Vi räknar verkligen med att en viss procent av medlemmarna anmäler sig men inte använder anläggningen. Om de flesta gymnastiksalen använts av någonting nära medlemmens fulla roster, så är de långt borta från kapaciteten. En gång slog en stor snöstorm tillbaka i början av 2000-talet i princip ned staden, men vi stannade öppna. Resultat av bortfallna medlemmar, med inget annat att göra och mot alla förväntningar, gick igenom våra dörrar. Det var den livligaste dagen som gymnastiksalen någonsin hade, det var inte tillräckligt med utrustning för alla, och det var ett grymt madhouse.

Förutom att lura massorna i medlemskap som de aldrig kommer använda, ska vi skriva in klienter för personliga sessioner eftersom det är de riktiga pengar. En timmes personlig träning kan kosta uppåt på $ 100, mer än en hel månad av gym medlemskap. Så snart vi har fått folk i gymmet, berättar vi dem att gymmet själv inte gör något för dem, och de behöver en på en gång om de vill förbättra sig. Inte på grund av vår kunskap, nödvändigtvis: Den sanna försäljningsplatsen hos en personlig tränare måste se någon i ansiktet och lova att du kommer till gymmet vid en viss tid och datum. Det är svårare att stanna på soffan när du har gjort det personliga och ekonomiska engagemanget. ‘Du vet vad, bara ge mig din plånbok. Du måste tjäna tillbaka det. ‘

Här är de ämnen som en kvalificerad tränare kan prata om, helst med en pumpdanslag som stöder dem: hållning och rörelse, muskelstyrka och uthållighet, idrottsförmåga, kardiovaskulär konditionering och flexibilitet. Det är den perfekta listan, kom ihåg att vi kanske inte vet någonting om något av det där. Vi kan bara se rockin ‘i spandex. Men i alla gym hittar du tränare gärna att ge dig råd om alla dessa saker, oavsett hur katastrofala konsekvenserna. ‘Nej, nej, inte musklerna, det är en vanlig myt. Du måste äta en annan mans hjärta för att få sin styrka. ‘

Jag känner till en tränare vars klient kämpade (på grund av tränare inkompetens, mestadels), så han sa: ‘Tala om för din läkare du har astma och få dem att ge dig ett recept för Advair. Det hjälper dig med din kardio.’ Det fanns en annan som trodde att de var kvalificerade att ge dietråd till en diabetiker. En klient ville komma i form för hennes bröllopsdag i augusti, så hennes tränare satte henne i en bastu kostym för att springa på löpbandet morgon bröllopet att passa in i sin klänning. Och då var det tränaren som bestämde sig för att fixa klientens ryggsmärta med hjälp av ‘kärnövningar’ som uppenbarligen bara gjorde smärtan värre. Vi dömde knappt en rättegång på den.

Även jag är inte immun mot enstaka klättrar upp min egen rumpa. Jag brukade berätta för klienterna att göra bänkpressar för att röra på skivstången i sina kistor. Då lärde jag mig att det var att krossa upp axelskåren, så jag slutade, men andra insisterar fortfarande på den. Benförlängningar är vad alla använder för att bygga sina quads, men jag säger att folk inte, för att de förstör sina knän i processen, du kommer fortfarande att se en glänsande benförlängningsmaskin i varje gym. En tränare kommer att berätta för dig lat pull måste gå bakom nacken, och jag har sett det gör hemska saker för människors axlar på lång sikt, men jag har hört andra tränare insisterar på att göra det framför bröstet, som jag säger är också dåligt .
tips att gå ner i vikt Folk gör det på ditt gym