snabb diet Florence Pugh avslöjar att hon aldrig kommer att gå ner i vikt för jobbet

hur går man ner i vikt på en vecka Florence Pugh avslöjar att hon aldrig kommer att gå ner i vikt för jobbet

‘Jag’ m inte lyssnar ‘: Florence gjorde bekännelsen när hon deltog iEEE Rising Star Nominationsmeddelande hölls på BAFTA på torsdag

Florens strippade helt naken för hennes senaste film Lady Macbeth, där hon porträttade Katharine Lester en ung kvinna som inte är nöjd med sitt kärleksfulla äktenskap med en äldre man.

Medan hon medgav att scenerna var svåra att filma, lovade Florens att fortsätta att skildra ‘riktiga kroppar’ på skärmen för att undvika stereotyp och ge en orealistisk syn.

Hon tillade: ‘För mig uppskattar jag verkligen att vi ser riktiga kroppar på skärmen, den variationen, inte samma ramar som vi såg för att majoriteten av vår uppfostran fick oss att känna att vi var tvungna att se på det sättet.’

Stående sin mark: Den 22-årige, som tog av sig nakna inWilliam Oldroyds 2017-drama (ovan), tillade: Det bildar vem du vill vara och vilken karaktär du vill spela ‘

Oxford födda Florens fick kritik för hennes roll i filmen, vilket utan tvekan bidrog till hennes BAFTA-nominering på torsdagen.

Marcella-stjärnan nominerades i kategorin EE Rising Star, tillsammans med Thessa Thompson, Daniel Kaluuya, Josh O ‘Connor och Timothee Chalamet.

Efter att ha fått den prestigefyllda noden sa hon: ‘Resan för att komma till detta givande ögonblick har varit uppslukande, och så att känna igen erkännande för att göra något jag älskar och det hårda arbete som många har sett känner mig väldigt rörande.’

Framtidens stjärna har redan olika utmärkelser under hennes bälte, såsom The Evening Standard Breakthrough of the Year Award och The Dublin Film Critics Circle Award för bästa skådespelerska.

Josh, 27, bagade en nominering för sin roll i brittisk drama Guds eget land förra året, medan 34-åriga Tessa fick erkännande för sitt utseende i Thor: Ragnarok.

Samtidigt vann amerikanska Timothe, 22,
snabb diet Florence Pugh avslöjar att hon aldrig kommer att gå ner i vikt för jobbet
kritisk ros för sin roll i romantikdrama Call me by Your Name, medan Daniel såg internationell framgång för sin roll i skräckfilmen Get Out i fjol.

Den eftertraktade utmärkelsen har tidigare blivit vunnet av bland annat John Boyega, Tom Hardy, Kristen Stewart och Juno Temple.

Mest sedda Nyhetsvideoer Piloter spänner spännande bizarre oidentifierade luftfenomen EDL Tommy Robinson verkar vara med gäng PETA-demonstranter invaderar Crufts-tonhöjd efter Best in Show-vinen Förvirrad korsradhund stjäl showen vid Crufts Shocking-ögonblickets helikopter kraschar in i New York East River Monster Spider Spotted undvika stigande översvämning i norra Queensland Anglia Ruskin alumna stämde universitetet för brist på kvalitet Kansas High School-spelare shoves motståndare i korg stanchion Ryssland testade nya Klinok hypersonic missil tillkännaget av Putin Trump säger NBC Chuck Todd sovande son av en bh Mayday call som helikopter går ner över New York East River Princess går bort från Dubai för att fly hennes kontrollerande far

‘Flickor måste räddas från att gå igenom detta helvete’: Ring. SAS ‘kidnappar’ Meghan Markle och eldar levande rundor till. Kommer friheten att falla 8,5 ton kinesisk rymdstation krasch. ‘Det är sa terrierattack!’ Crufts säkerhet skrämmer som. Graduate, 29, sues universitet för 60,000 över henne. ‘Vad f är det där?’ Shocking moment Navy pilot. Putin visar världen hur han kunde börja världskriget med. Harry Potter och det thailändska massagestallets mysterium: Brasilianerna tar sig till sadeln NAKED i naken cykeltur till. Frantic mayday-samtal avslöjar hur helikopter chartered. Skolkörare förälder REFUSER att flytta sin Mercedes på. Kvinna, 20, som rivit ut hennes ögon när det är högt på meth har. Sätt upp dina fötter! Buskraschoffer som hade sin fot. EXCLUSIVE: ‘Övning hjälper mig att behålla min sanity!’ Lara. Dagsvårdsägare, 32, får 21 års fängelse för att dö. EXCLUSIVE: OJ Simpson LAUGHS om att hans barn är. Skådespelare kräver efterfrågade observatörer att övervaka sexscener skott. Mamma av två, 31, stämmer efter att ha förlorat nästan alla hennes lemmar.
snabb diet Florence Pugh avslöjar att hon aldrig kommer att gå ner i vikt för jobbet