ner i vikt snabbt Flyga is från fordon på grund av flera skador

gå ner 3 kilo på en vecka Flyga is från fordon på grund av flera skador

Minst tre bilförare eller passagerare skadades av flygande is från fordon i Maryland igår, enligt polis och media rapporter.

Att köra på isiga eller snowyroads behandlade och plöjda bylocal och stateroad besättningar är redan farligt och riskabelt nog utan att behöva dämpa bitar av snö och is som faller av stora riggar och rörliga fordon, varnar AAA Mid Atlantic. Även om Maryland State Troopers kan utfärda biljetter till bilister för att ha ackumulerat snö eller is på ytan av sina fordon, inklusive från huven, taket och bagageutrymmet, har Maryland inte någon särskild fordonslov för snöborttagning på böckerna.

‘Snö och isflytning från rörliga fordon kommer att få andra förare att svänga för att undvika det, och de kan springa av vägen eller svänga in i en annan trafikbana där andra bilister reser och orsakar en dödlig dominoeffekt’, säger John B. Townsend II , AAA Mid Atlantic ‘s chef för offentliga och offentliga frågor. Så innan du lämnar din uppfart eller din parkeringsplats, och innan du går, rensa varje tum av snö och isackumulerade på de utsatta ytorna från din bil. ‘

Att ta bort snö och is från ditt fordon är viktigt. Att köra med snö som kaskader från din bils tak kan begränsa synligheten för andra på vägen och sätta dem i fara. Det är till och med ett trafikbrott i vissa stater. ‘Precis som avlägsnande av snö från trottoarer längs ditt hem och företag är en Alla medborgares ansvar, borttagning av snö och is från fordon ska vara ansvarig för varje förare innan den lossnar när du kör ner motorvägarna. Det är den plikt och skuld vi är skyldiga varandra, säger Townsend.

Det är sunt förnuft: Förare som inte rengör isen och snö från sina fordon kan lätt förlora bitar av is när de kör på motorvägarna.

Gör eller köp en de icer spray och använd den på vindrutan, sidofönster och speglar för att sparka isen i hög växel.

Använd de icer på torkarbladet och dra dem av glaset innan du skrapar vindrutan. Tårar på bladens gummidelar kan förstöra dem.

En teleskopisk skum snöborste kan hjälpa dig att rensa hårda toreach-områden på taket. Plus, till skillnad från skrynklor och skovlar, är skumverktyg mindre benägna att skrapa bilens finish.

Arbeta från toppen ner, dra snö mot dig. Det kräver mindre ansträngning och hjälper dig att undvika att rensa samma områden två gånger.

Om fordonet är en SUV eller längre ta en stegstol för att hjälpa till med taket

När det är möjligt, parkera mot öst kvällen innan.

Använd aldrig hett vatten för att smälta isen; Låt din fram- och bakdämpare arbeta i magi,
ner i vikt snabbt Flyga is från fordon på grund av flera skador
se till att utloppsröret är klart och aldrig lämna motorn i ett slutet område som ett garage.

Vinterkörning kan vara extremt farlig. Advokater säger att de har ‘litigated skrämmande motorfordonsolyckor där stora bitar av snö och is har flugit bort från toppen av dessa bilar och lastbilar och orsakat allvarliga olyckor.’ I District of Columbia kommer förare av lastbilar och operatörer av kommersiella fordon med tunga snö och massiva bitar av icewill dras över av en rad brottsbekämpande organ som arbetar i staden. Förfarandet gäller emellertid inte för förare av personliga eller icke-kommersiella fordon. För närvarande är det dock ingen bot för överträdelsen i nationens huvudstad trots att det finns en sådan lag. Trots att distriktsrådet godkände en snöskyddslov för nödfordon under 2009 som var kvar på böckerna i 225 dagar, har den sedan dess inte gått igenom en permanent lag som specifikt fastställer en böter för brottet.

För sex år sedan lade medlemmarna i en generalförsamling i Virginia en proposition fram för att straffa förare på upp till 75 dollar för att inte ta bort snö och is från sina motorfordon. Maryland lag kräver förare att rensa snö och is från sina fönster och fordon ljus, men inte från deras huvar eller tak, enligt publicerade rapporter. Kärleksfullt, Maryland har ‘ingen ersättning för snö eller is när lastbilen vägs’, säger lastbilindustrin.

‘Alaw behövs i Maryland, Virginia och Districtto hjälper till att skydda förare från lakan av snö och is som flyger ut från fordon medan de kör på vägen. Efter det episka snöstorm kan det vara en fråga om livsdöd om förare misslyckas med att ta bort snön och is ‘, sa Townsend.

Med tanke på den stora vikten och densiteten av ackumulerad snö och is på fordon, utgör den obesvarad körning åtminstone och vårdslös körning i värsta fall, varnar AAA Mid Atlantic. För att bekämpa detta har en liten handfull stater på östkusten, nämligen New Jersey, Pennsylvania och Connecticut, gått igenom lagar som kräver att bilförare ska ta bort snö eller is från sina bilar innan de körs. I New Jersey kan förare av kommersiella fordon bötas från $ 500 upp till $ 1500 för att bryta mot statens snö- och isfraktionslag, som trädde i kraft 2010.

En undersökning av AAA Mid Atlanticat den tiden visade att 67% av de förare som pollades i det staten stödde lagen. Pennsylvania lagar det ned: operatören av ett fordon kan bötes från $ 500 upp till $ 1500, om snön eller isen försvinner eller faller från ett rörligt fordon och slår till ett annat fordon eller fotgängare som orsakar död eller allvarlig kroppsskada, enligt Pennsylvania State Polis. Vad som är mer, ‘operatören av det fordon som snön eller isen lossnar eller faller ska vara böter på minst $ 200 eller mer än $ 1.000 för varje brott.’ I New Hampshire kan bilister bötas $ 250 till $ 500 för att inte rensa snö och is utanför ditt tak med högre böter för andra brott. ‘

Sammanfattningsvis sa över hälften (54%) av stora riggdrivare som undersöktes i USA och Kanada att de ‘sällan eller aldrig’ tar bort ackumulerad snö och is från sina fordon, enligt en studie från American Transportation Research Institute 2009 med huvudkontor i Arlington, Virginia. Likväl kunde 35 procent av de undersökta traktorns trailertrafikförare berätta om en upplevelse av snö eller is som orsakar skada eller egendomsskada på en annan bilist,
ner i vikt snabbt Flyga is från fordon på grund av flera skador
avslöjade ATRI-studien.