kost för att gå ner i vikt fokuserar alltid på framgång

gå ner i vikt blogg fokuserar alltid på framgång

Redan medlem av Washington State Wrestling Coaches Association Hall of Fame, kommer Stone att inledas i National Wrestling Hall of Fame den 14 juni i Olympia.

Nu 87 talade Stone med sitt liv och den djupa rollen som coaching spelade under en ny intervju i sitt hem i Yakima.

‘Jag njöt av alla dessa år, det gjorde jag verkligen’, sa han med ett stolt leende. ‘Det viktiga att komma ihåg är att barnen gjorde det. De var de som faktiskt tävlade och lyckades. Jag ser några av mina tidigare brottare och då kommer de och prata och vi har det bra.’

Tidigare kadettbrytare Alan Jones och Mark McKenna hålla kontakten med Stone.

‘Killar som dessa hjälper till att hålla mig på tårna,’ sade Stone med ett brett leende.

Och brottning är allt i familjen för Stone: Efter att ha gått i pension från Ike 1987 deltog Stone som assistent till sin son, Denny, i 14 år vid East Valley.

Att kämpa för Ted Stone var att tävla om en man som hade tydliga idéer om hur saker borde göras.

Konditionering var grunden för hans program, med tränaren som betonade att uthållighet oundvikligen skulle löna sig, även om oppositionen var starkare eller mer begåvad.

‘Jag’ berätta för våra barn, ‘Vi’ går till tredje omgången, ‘säger Stone, vilket innebär att hans brottare ofta skulle råda i den tredje och sista matchrundan, eftersom de var i bättre form. ‘Våra första 30 minuters träning, varje dag, spenderades på calisthenics.’

Han krävde också att hans brottare inte uppträder en övermatchad motståndare. ‘Skäm aldrig någon,’ sa han.

En av hans favoritberättelser innebar en match mot crosstown rival Davis, där en av Ike s wrestlers biter sin motståndare under en match.

Stenen var redo för en sådan händelse när lagen träffades igen.

‘Nästa gång vi brottade Davis,’ sa han, ‘jag sätter en maske på barnet som slog deras barn. Och då blev det barnet som han bröt och hamnade på honom. Du borde ha tittat på vårt barns ansikte när han höll upp sin arm och visade märkena och sa: ‘Hej, det här barnet, bit mig!’ ‘

Också, i en distinkt avvikelse från många av hans samtidiga, hade Stone ofta sina idrottare brottande en vikt högre än vad de var vana vid istället för att be dem att gå ner i vikt för att tävla på en lägre viktnivå.

‘Jag hade inte’ diet ‘, sa han. ‘Jag sa till dem,’ Om du kan vinna med den vikten, kan du vinna vid denna vikt. ”

En idrottsman själv lämnade Stone Yakima High School under sitt juniorår för att anlita sig i flottan under andra världskriget och var stationerad i södra Stilla havet.

‘Jag började i Saipan och slutade i Saipan’, sa han. ‘Och jag tror att jag såg varje ö i södra Stilla havet.’

Sten återvände till Yakima High 1947, varefter han deltog i det som då kallades Yakima Junior College.

På Wilson, där Stone började undervisa och coacha 1960, förlorade hans brottningsteam endast en match under hans sjuåriga befattningshavare.

Vid Ike producerade kadetterna många statsmästare, skickade andra vidare till högskolanivån och gick årligen till tå med statliga kraftverket Moses Lake.

‘De var det enda laget som slog oss mer än vi slog dem,’ sa Stone. ‘Men jag tyckte verkligen om coaching. När jag var på Eisenhower skulle jag alltid säga:’ Jag ska vänta tills denna grupp går igenom innan jag slutar, då skulle det bli nästa grupp och nästa grupp. ‘ Jag åtnjöt verkligen varje minut av coaching, och tillsammans med mina brottare ‘är jag tacksam för mina assistent tränare och även föräldrarna.’
kost för att gå ner i vikt fokuserar alltid på framgång