kan inte gå ner i vikt Florens största tapare slår av

gå ner ett kilo i veckan Florens största tapare slår av

Från och med den här veckan och de närmaste 10 veckorna kommer 60 lokala invånare att ta på sig den utmaningen på ett väldigt konkret sätt, genom Florens största lossare.

I denna hälsosamma livsstil, viktminskningskonkurrens, kommer dessa 60 deltagare att lära sig om näring och träna i hopp om att gå ner i vikt och vinna $ 1000-priset. För de som deltar kan önskan om vad den här tävlingen skulle få till sitt liv gå utöver kontantpriset. Deras pris, och vårt, kommer att bli deras förändrade vanor och kroppar i slutet av 10 veckor och därefter.

Om du är något som jag, har du börjat en egen viktminskningstur mer än du skulle vilja erkänna. Du vet exakt vad du borde och borde inte äta, har försökt flera dieter, har börjat och plötsligt slutade träningsrutiner brukar hitta tröst för ditt misslyckande i ett kvarts glass eller en påse Sour Patch Kids.

Och här i söder är vi inte precis omgivna av en stödjande miljö som uppmuntrar vår hälsosamma nya resa. Jag har deltagit i professionella lunchar där de enda köttalternativen var stekt kyckling eller stekt fläskkotlett. När bufféer och middagar är överflödiga, frestande både vår önskan att äta billigt och vår önskan om att smaka något gott, är det svårt att hålla sig ensam.

Det är vårt hopp att förändra något av det.

Under de närmaste 10 veckorna, medan tävlande i Florens största tapare får stöd från McLeod Health Fitness Center s tränare och nutritionister arbetar vi med morgonnyheterna för att hjälpa dig att hjälpa våra medlemmar i samhället så att du kan börja din egen friska livsstil och viktminskning resa tillsammans med de största förlorarna tävlande.

Under de kommande 10 veckorna kommer vi att presentera veckoprodukter som framhäver näringsundervisning, recept, fitness tips och mycket mer. Den 29 mars kommer vi att sammanfoga med Miller Communications för att få dig en fri gemenskapshändelse i Timrod Park där vi bjuder in dig att ‘ge det en go’ genom att prova yoga eller tai chi på amfiteatern, prova en ny grönsak på bonden ‘ s Market eller ta vår utmaning att gå en mil i parken. Den 24 april hoppas vi att du kommer att vara med i att förlora några kalorier när vi dansar på natten för att fira våra nya förlorare, nya vanor, ny livsstil och ny hälsosam riktning.

Om du fortfarande ifrågasätter om nu är dags att börja, skulle jag vilja berätta några saker jag har lärt mig för att möta de 60 tävlande som har tappat sig till Florens största tapare. För det första är det aldrig för sent och aldrig för tidigt för att starta denna resa.

Våra deltagare sträcker sig från 22 år till 68 år. Vi har två mor / dotterpar och en far / sonpar. Vi har rumskamrater, vänner, medarbetare och till och med en läkare / patientpar. Nästan varje tävlande har etablerat ett team av tre individer som har lovat att stödja dem på denna resa.

Det är vårt löfte till dig också. Vi uppmuntrar dig att fatta beslutet att börja leva en hälsosammare livsstil genom näringsrik mat och en lämplig träningsrutin. Det första steget är ofta det svåraste, men det är också det viktigaste. Genom att börja idag kommer du inte att ta det steget ensam.

Varje onsdag för de kommande 10 veckorna kommer en näringsartikel att visas i morgonnyheterna ‘Livsmedelsavsnittet som kommer att relatera till någonting Florens största sörjare tävlande implementerar i sin diet den veckan.

Varje söndag för de närmaste 10 veckorna kommer en fitnessartikel att visas i Morning News ‘Pee Dee Living-avsnittet som kommer att relatera till någonting Florens största sändare tävlar upplever i sin träning.

Den 29 mars kommer den största förloraren att vara värd för en fri gemenskapsdags på Timrod Park där du kan ‘ge det en gå’ genom att prova yoga eller tai chi på amfiteatern, prova en ny grönsak på bondens marknad eller ta en utmaning att gå en mil i parken.

Den 24 april kommer den största förloraren att vara värd för sin finalen där vinnande tävlande kommer att namnges. Allmänheten är uppmanad att gå med som lagen dansa natten bort för att fira sina nya förlorare, nya vanor, ny livsstil och ny hälsosam riktning.

United Way är ett insamlingsinstitut för 19 ideella partnerbyråer i området som arbetar för att förbättra livet för invånare i området. Genom att stödja United Way och händelser kring Florens största förlust hjälper du inte bara en, men 19 byråer som: Florence Area Literacy Council, Mercy Medicine Clinic, Pojkar och flickor Clubs of the Pee Dee, House of Hope, Pee Dee Area Big Brothers / Big Sisters, och många fler.
kan inte gå ner i vikt Florens största tapare slår av