hur snabbt kan man gå ner i vikt Florida politiker väger in

vill gå ner i vikt Florida politiker väger in

Shocker: Florida republikaner och demokrater är oense om frisläppandet av ett GOP-memo som kritiserar FBI-ansökan om en 2016-garanti för att spionera en rådgivare till president Donald Trump-kampanjen. Rep. Syftet med detta memo är att belysa tidigare missbruk för att effektivt kunna förhindra framtida missbruk av övervakningsakten och liknande lagar som styr ICs verksamhet. Det är inte på något sätt avsett att påverka eller undergräva FBI Special Counsel Robert Muellers pågående undersökning av rysk inblandning i 2016-valet. ‘

President och deltid Palm Beach bosatt Donald Trump (från ett vithus pool rapport): Tänk det en skam som händer i detta land. När man tittar på det och ser att många människor ska skämmas för sig själva och mycket värre än det jag skickade över till kongressen, och de kommer att göra vad de ska göra, vad de gör är bra, de klassificeras och ser vad händer. Många människor ska skämmas. Tack så mycket. Bill Nelson: frigör detta memo, undergräver Förenta staternas trovärdighet vår intelligenssamhälle och tjänar en stor seger till Vladimir Putin, den ryska regeringen och många andra underrättelsetjänster. Rep. Lois Frankel, D West Palm Beach: ‘Detta är en avsiktlig och desperat ansträngning av Donald Trump och republikanerna att undergräva den särskilda rådgivaren Robert Mueller-undersökningen av Rysslands inblandning i vårt val och eventuella hinder för rättvisa av Vita husets tjänstemän. Inte bara har FBI uttryckt djupa oro över memo-noggrannheten,
hur snabbt kan man gå ner i vikt Florida politiker väger in
men justitiedepartementets tjänstemän tror att dess släpp utmanar vår nationella säkerhet. Republikanska ansträngningarna händer ännu en seger till Vladimir Putin. Rep. Alcee Hastings, D Delray Beach: ‘Som den tidigare vice ordföranden i House Permanent Select Committee on Intelligence är jag upprörd över att republikanerna skrev ett sekretessmeddelande och sedan röstade för att göra det offentligt för att undergräva Mueller-undersökningen. memo är full av misrepresentations och unaccuracies, och det släpptes av rent politiska skäl mot FBI: s och justitieavdelningen. Ännu mer chockerande är det faktum att husrepublikaner i kommittén blockerade ett motnot på samma ämne från att släppas deras beslut att politisera intelligensen och selektivt släppa information för att driva en politisk berättelse är utomordentligt hänsynslös och gör en djupdrift till de modiga männen och kvinnorna i vår underrättelsetjänst. I flera veckor har sociala media konton kopplade till ryska nätverk har mättat luftvågorna som kräver att memo släpps. Rep. Ted Deutch, DB oca Raton, i ett gemensamt uttalande med andra demokrater i kammarrätten: ‘President Trumps beslut att tillåta frigivning av ordförande Nunes’ republikanska pratpunkter är en del av en samordnad propagandaprojekt för att diskreditera, inaktivera och besegra Rysslands utredning. House republikaner är nu medbrottslingar till en chockerande kampanj för att hindra specialrådets arbete, för att undergräva trovärdigheten och legitimiteten hos justitiedepartementet och FBI och att begrava det faktum att en utländsk motståndare störde vårt senaste val.
hur snabbt kan man gå ner i vikt Florida politiker väger in