hur ska man gå ner i vikt Flexing hans sinne samt hans muskler

bästa dieten för att gå ner i vikt Flexing hans sinne samt hans muskler

Ginsburg, 37, som växte upp i Lawrence och utexaminerade Lawrence High School 1997, spenderade mer än tre år att sätta denna övningsbok och tips om kost tillsammans. ville ha det som var rimligt och hållbart, sa han.

Han ville också se till att boken var underhållande och informativ. Ginsburg började bodybuilding när han var sophomore vid Boston University och utspelar sig på komedi när han var senior, så de två har alltid varit sammanflätade i hans liv. var osäker på att ses som bara en köttkopp, sa han, nu gillar han att böja sig och hans muskler.

En personlig tränare på Upper West Side på Manhattan i nio år har Ginsburg utfört på klubbar över hela staden och har även dykt upp på Night Live, Sopranos and My Children. Hans redaktör på Skyhorse Publishing, Julie Ganz, slogs av Ginsburgs iver för ämnet.

hade ett unikt sätt att närma sig fitness, tillade Ganz, med en ton som var ärlig och lättsinnig. Det kan vara knepigt att få en balans mellan att komma till köttet i frågan och hålla det lätt, men Andrew gör det ganska effektivt. kan ha varit hans första bok, men Ginsburg tror inte att det blir hans sista. Han sa att hans sons Benjamin, tidigare i år, hjälpte honom att få ett nytt perspektiv. var ganska hemma än att stå upp fem nätter i veckan, sa han. och träning bidrar till ett normalt liv. litterära agenten, Priya Doraswamy, av Lotus Lane Literary sa att efter att ha arbetat med honom på Irony ser hon fram emot att fortsätta arbeta med honom. var jätte kul med Andrew, sa Doraswamy. Det är svårt att inte skratta mycket när du arbetar med en stand up-komiker. älskar Andrew råd, hans förnuftiga sätt att äta rent, njuta av motion och leva bra är uppfriskande och lätt att följa. är inte säker på vad hans nästa bok kommer att handla om, det kan vara lämplighet det kanske inte är. Men han kommer att sträva efter att hålla samma komiska kant som han sa brukade få honom sparkad ur klassen på Lawrence High.
hur ska man gå ner i vikt Flexing hans sinne samt hans muskler