hur man går ner i vikt snabbt Florens största förlorare konkurrens registrering pågår

gå ner i vikt promenader Florens största förlorare konkurrens registrering pågår

Florens största tävlingskonkurrens återvänder för det fjärde året för att ge villiga, hårt arbetande konkurrenter med möjlighet att gå ner i vikt och leva en hälsosammare livsstil.

Anmälan till tävlingen började på torsdagen och fortsätter till 16 januari, eller tills intresserade konkurrenter fyller alla 80 tillgängliga platser. Registreringsavgiften är $ 160, som inkluderar ett 10 veckors medlemskap i McLeod Health and Fitness Center,
hur man går ner i vikt snabbt Florens största förlorare konkurrens registrering pågår
träningssessioner med en certifierad personlig tränare och näringsrådgivning.

Tävlingen kommer att löpa från 24 januari till 6 april och sponsras av United Way of Florence ‘s County Burn and Learn Initiative. Rachel Baggett från United Way of Florence County sade registreringsavgiften och alla andra pengar som höjdes under tävlingen kommer att dra nytta av Bränn och Lär Initiativet, som kommer att distribuera det till lokala ideella organisationer.

‘Ingen av pengarna går till McLeod. Vi behåller inte något av det. ingenting går till att betala för allt vi gör ‘, säger Baggett.’ Allt går tillbaka till våra 17 ideella organisationer. ‘

Under hela programmet krävs deltagare att väga en gång i veckan och delta i olika evenemang. Tävlande kommer att placeras i en träningsgrupp baserat på deras tillgänglighet och träna med en McLeod-tränare och andra deltagare en gång i veckan.

Baggett sa att några regler har förändrats sedan förra årets tävling. Till exempel kommer årets största förlustkonkurrens att omfatta människor i åldrarna 15-17 år. De yngre deltagarna måste ha en förälder eller vårdnadshavare som också deltar i tävlingen med dem.

En annan regeländring för detta år inkluderar ett incitament att delta i frivilliga händelser under tävlingen. En deltagare får bara ha tre frånvaro från de fyra obligatoriska händelserna och nio av gruppens träningspass. Om deltagare deltar i en valfri händelse kan de få en ytterligare frånvaro.

Slutligen har priset för ‘Save A Weighs’ minskat. Under tävlingen, om deltagarna blir viktiga under två av veckans viktinsatser,
hur man går ner i vikt snabbt Florens största förlorare konkurrens registrering pågår
kommer de diskvalificeras från Biggest Loser Contest. En tävlande kan dock köpa en ‘Save A Weigh’ för att hoppa över en vägning. Priset för ‘Save A Weighs’ i år har minskat från $ 35 till $ 25.

Baggett sa att dessa regler är på plats för att hålla tävlande ansvariga under 10 veckors tävling.

‘För att detta ska fungera måste ansvaret vara där. Vi måste hålla dem ansvariga och det är det som hjälper dem att komma igenom programmet.’

Två vinnare kommer att tillkännages under finalen den 6 april. De konkurrenter som har den största andelen viktminskning och den största procenten av tiotal som förlorats i slutet av tävlingen i 10 veckor kommer att vinna titeln på Florens största tapare och vinna ett pris av $ 500 med tillstånd av Health Facilities Credit Union.