hur går man ner i vikt utan att träna Fjärde årliga TC Trimdown räknas ner

bästa dieten för att gå ner i vikt Fjärde årliga TC Trimdown räknas ner

TRAVERSE CITY Butch och Casey Keckler är redo att sätta dessa semester kalorier bakom dem.

South Boardman-paret var bland de första som registrerade sig för årets TC Trimdown, en årlig samhällsutmaning för att begå en hälsosammare livsstil.

‘Vi ville gå ner i vikt men låt livet komma i vägen’, säger Casey Keckler, vars lag kallar sig Mission Slimpossible. ‘Detta håller dig ansvarig.’

Den fjärde årliga Record Eagle-utmaningen äger rum den 15 april. Fyra medlemmar och två medlemmar lag nya i år kan registrera sig online till midnatt den 15 januari på Northwestern Michigan College Hagerty Center. Deltagarna kommer att få tips från lokala hälsoexperter och priser och godis från lokala givare.

‘The Weigh In-händelsen hamnar på Martin Luther King Jr. Day’, säger Megan Henry, Digital Records Manager och Event Coordinator. ‘Vi’ hoppas att fler kan komma som normalt skulle fungera den dagen. Vi har även barnvänliga evenemang för de som tar med barn. ‘

Förra årets utmaning lockade 800 deltagare i 195 lag som kasta mer än 7 700 pund. Registreringsavgifterna från evenemanget höjde 4 000 dollar för nordvästra Food Coalition, som stöder mat på området och babyspiskor och gemenskapens måltider.

I år förväntas mer än 1000 hälsosamma hoppfulla med lagnamn som Desperados, Meltaways och Trophy Wives att delta, sade Henry. Lag arbetar på egen hand med hjälp av TC Trimdown och sponsrar hälso tips,
hur går man ner i vikt utan att träna Fjärde årliga TC Trimdown räknas ner
viktminskning seminarier, hälsohändelser och produkt specialerbjudanden, och registrera deras viktminskning resultat online varje vecka. Varje vecka vinner ett lag ett pris från en lokal sponsor.

I slutet av 13 veckor kommer de bästa manliga, kvinnliga och lagliga lagen utifrån den totala andelen kroppsviktminskning att vinna ett kontantpris ($ 800 per fyra personer lag, $ 400 per tvåpersons lag). Varje medlem av de vinnande lagen får också ett fotoporträttpaket från exponeringar av Rah.

Kecklersna hoppas att förlora 50 pund vardera genom en kombination av motion och hälsosam kost.

‘Vi’ kommer på båda sidor, säger Casey Keckler och tillägger att paret normalt arbetar på YMCA men inte så ofta som de tycker om. ‘Du kan träna hela dagen, men om du inte äter rätt mat kommer du inte att gå ner i vikt. Vi tittar på att göra det mer en livsstilsförändring så att vi inte hamnar där vi var. ‘

Liz Johnson deltog med sin familj i förra årets TC Trimdown men bestämde sig för att ta ett annat tillvägagångssätt i år. Hon rekryterade flera lag kontorspersonal och flyttare från hennes arbetsplats, Morse Movers and Storage.

‘Alla’ har varit gung ho. Vi har en kille som är väldigt ivrig att slå oss alla för att gå ner i vikt, säger Johnson,
hur går man ner i vikt utan att träna Fjärde årliga TC Trimdown räknas ner
vars lag kallar sig Dwindling Divas. ‘Honest är priserna bara en bonus. Vi gör det här som ett företag för att hålla varandra motiverade och gå.’.