hur går jag ner i vikt snabbt Florens största sändare tävlar ge råd för andra som vill bli hälsosamma

måste gå ner i vikt Florens största sändare tävlar ge råd för andra som vill bli hälsosamma

År efter år, viktminskning och andra hälsosamma mål ständigt överstiger listan över de vanligaste resolutionerna. Studier har dock visat att nästan hälften av dem som fattar beslut inte behåller dem över en månad.

Varför? Att bryta de ohälsosamma vanorna och skapa nya hälsosamma vanor kan vara extremt svårt. Någon som någonsin har valt kale över kakadegen eller gymmet över en varm säng på en lördagsmorgon kan intyga detta.

Om du funderar på att göra några hälsosamma förändringar i ditt liv, kolla in råd från flera av Florens största misstänkare som har arbetat mot friskare vanor de senaste sju veckorna.

‘Det bästa rådet jag kan ge till någon är att erkänna att din hälsa behöver förbättras. Jag kan berätta för dig varje dag om att gå ner i vikt och bli friskare är vad som behövs för att förhindra risken för högt blodtryck, hjärtsjukdomar och diabetes , men om du inte är villig att göra jobbet, det vann inte. Vad gjorde det för mig var att jag fick veta att jag var prediabetiker och mitt blodtryck blev högre. Detta skrämde mig, och jag visste att förbättringar behövde göras. Jag har funnit att arbeta med en grupp människor som är som sinne hjälper till att hålla mig motiverad, men jag är motiverad i mitt eget jag att följa med min kost, viktminskning och veckovis träning. Ändring är aldrig lätt, så ändra en eller två saker,
hur går jag ner i vikt snabbt Florens största sändare tävlar ge råd för andra som vill bli hälsosamma
gör det här ett tag och ändra sedan något annat. Jag har kortfristiga mål och långsiktiga mål. Jag håller en tidskrift, och det är en underbar känsla av prestation när jag uppfyller mina kortsiktiga mål. Ja, det finns tider jag vill sluta, men jag fortsätter, för nu har jag mer energi att göra vad jag vill, och min hälsa har också förbättrats. ‘

‘Mitt råd till någon som tänker på att gå ner i vikt och bli friskare skulle börja och hålla en exakt kaloriräkning och logga på allt du äter. Prata med någon (din läkare, din tränare, en dietist) som kan hjälpa dig att räkna ut sortimentet av kalorier är bäst för dig varje dag och lär dig att leva inom budgeten. Du kan äta större mängder och oftare än du kanske tror. Övning är lika viktigt för mig, men med min äta under kontroll arbetar allt svett på vikt som har funnits en stund, inte bara bekämpa allt jag bara konsumerat. Och verkligen,
hur går jag ner i vikt snabbt Florens största sändare tävlar ge råd för andra som vill bli hälsosamma
var verkligen medveten om natrium. ‘