hälsohem viktminskning Florida väger högt

träning för viktnedgång Florida väger högt

Corcoran, R Land O Lakes, sa torsdagen i en intervju med The News Service of Florida att ett järnvägsförslag (HB 525) kommer att röra sig i år. Men han talade också om rättigheter för den privata All Aboard Florida och dess Brightline-järnvägsservice, som har börjat springa mellan West Palm Beach och Fort Lauderdale.

viktigt, och vi fortsätter följa det och tittar på det, sade Corcoran. Sen. Transportsekreterare Elaine Chao på torsdag för att undersöka två dödsfall under den senaste veckan, både i Boynton Beach med Brightline-tåg.

Dessa undersökningar pågår, jag uppmanar dig att undersöka dessa incidenter och granska säkerheten för järnvägsövergångar, särskilt för högre hastighetståg, skrev Nelson i ett brev. Rep. Brian Mast, en republikan vars Treasure Coast-distrikt har gett den starkaste motståndet mot järnvägsservice, tweeted tågen borde stoppas medan säkerhetsbrister tas upp. Brightline planeras slutligen att springa från Orlando till Miami och har kämpats av invånare och lokala myndigheter på Treasure Coast.

Brightline sa i ett pressmeddelande att systemet är att förebygga och skydda personer från incidenter som de som inträffade under de senaste dagarna. fokus ligger på att utöka våra ansträngningar för att utbilda samhället om järnvägssäkerhet tillsammans med våra partners på Operation Lifesaver, Tri Rail,
hälsohem viktminskning Florida väger högt
lokal brottsbekämpning, stads- och länsansvariga.

Åtgärderna skulle också kräva att privata persontransporter ska täcka kostnaderna för installation och underhåll av säkerhetsteknik vid korsningar om inte avtal uppnås med lokala myndigheter.

Brightline har ifrågasatt den konstitutionella lagstiftningen som riktar sig mot ett privat företag och privata äganderätter och hävdar att åtgärderna är avsedda att stoppa tjänsten.

Under 2017-sessionen misslyckades ett liknande husförslag att komma igenom kommittéer, och denna årsversion, sponsrad av Rep. Erin Grall, R Vero Beach, och Rep MaryLynn Magar, R Tequesta, har inte planerats visas före en kommitté.

Frågad om transitering som Brightline kommer att göra staten mer konkurrenskraftig, sade Corcoran först att autonoma fordon skulle vara mer ekonomiska.

att ett privat företag, fortsatte han, vridande till passagerartrafiken. privata företag tror att de kan tjäna pengar med ett tåg som går från Miami till Orlando, då har det på det, sade Corcoran. deras beslut. Och om de lyckas eller misslyckas är upp till marknaden.

Mayfield har uppmanat passagen av hennes proposition efter döden onsdagen av en man i Boynton Beach som slogs av en av de nya tågen medan du cyklar över spåren. Mindre än en vecka tidigare träffades en kvinna medan man korsade spåren framför ett tåg som tjänsten visade sin tjänst till reportrar och andra.
hälsohem viktminskning Florida väger högt