går inte ner i vikt Florida kvinna förlorar nästan vänster hand efter hajattack

viktnedgång nyttig mat Florida kvinna förlorar nästan vänster hand efter hajattack

när hon kände a och då insåg att och kroppsvävnad flydde ur mig. Blöder mycket och blivit ljust med huvudet, väckte Peteka skriker bosatt i en strandlägenhet. Mannen förpackade en handduk ovanför såret och kallade 9 1 1.

Peteka överlevde mötet, men läkare har varnat för att hennes återhämtningsprocess kommer att förlängas. Inkluderat i skadorna på hennes vänstra hand och handleden är 20 slitna senor och ledband, en avskärmad artär, två knäckta ben och nervskada. En bit av hajtand återställdes inbäddad i Peteka-handleden.

skador är en livbyte, säger Dr. Thomas Saylor, en ortopedisk handkirurg vid St. Mary Medical Center som behandlade Peteka.

Peteka var en av två personer bitad av hajar i havet utanför Palm Beach County den 23 oktober.

Den eftermiddagen blev 17 år gammal Jason Hartl biten i foten av en haj medan du surfar nära Juno Beach Pier och behövde mer än 50 stygn för att stänga såret.

Hartl spekulerade på att en blacktip haj som avlägsnades för bete nära piren sjönk tänderna i foten. Peteka sa att hon hade någon aning vilken typ av haj som manglade hennes hand.

en gung för mig, sade Peteka om attacken.

George Burgess,
går inte ner i vikt Florida kvinna förlorar nästan vänster hand efter hajattack
regissör emeritus för University of Florida Program för Shark Research, sa att två hajar möter samma dag och i samma område inte ovanligt för den här tiden av året.

visste att jag var tvungen att komma till stranden snabbt eller jag skulle ha varit död, sa hon. har superhuman styrka som du inte vet att du hade förrän någonting som händer med dig. Det är en oändlig sak. Du gör det bara.

bita sår är ganska traumatiska, sa Saylor. en förödande skada. Det kommer att vara minst så länge innan hon vågar tillbaka i havet.

Susan Peteka blev biten av en haj den 23 oktober nära MacArthur Beach State Park. 23 nära MacArthur Beach State Park. 23 när han blev biten av en haj. (Foton Dawn Hartl) Jason Hartl, 17, paddlade ut på sin surfbräda nära Juno Beach Pier den 23 oktober när han blev biten av en haj. (Foto Dawn Hartl) Efter att ha blivit biten av en haj, togs Jason Hartl, senior vid William T. Dwyer High School,
går inte ner i vikt Florida kvinna förlorar nästan vänster hand efter hajattack
till Jupiter Medical Center där han fick mer än 50 stygn för att stänga såret.