gå ner i vikt utan diet Flytta för att sätta offentliga försäljningsautomater i Maryland om kost misslyckas

gå ner i vikt hemma Flytta för att sätta offentliga försäljningsautomater i Maryland om kost misslyckas

ANNAPOLIS Lagar som skulle ha mandat statliga byggnader, parker och högskolor kasta behandlar som överstiger 200 kalorier per paket från sina automater måste vänta tills nästa år för omprövning, sade åtgärdens sponsor tisdag.

Senatens finansutskott röstade för att döda åtgärden Maryland Healthy Vending Machine på måndagen. På tisdagen drog sponsor av följeslagarlagstiftningen i huset, Del. Antonio Hayes (D Baltimore) åtgärden i förväg om en omröstning i utskottet.

Hayes berättade Capital News Service att efter det att propositionen misslyckades i senaten tycktes det osannolikt att åtgärden skulle göra det genom generalförsamlingen i år. Trots att han drog lagstiftningen från tisdag, sa han att han skulle se på att göra förändringar innan han tog tillbaka nästa år.

‘Vi vill bara gå tillbaka en minut och omvärdera,’ sa han.

Åtgärden följde retoriska sammandrabbningar i förra veckan mellan hälso-lobbyister och snackdistributörer.

En typisk maskin rymmer mellan 35 och 45 föremål, och räkningen skulle ha krävt minst 75 procent av dem för att följa de fett-, natrium-, socker- och kalorier som överenskommits av American Heart Association, National Alliance for Nutrition and Activity och United States Department of Agriculture. Kalorier från fett och socker kunde inte ha överskridit 35 procent av mellanmålets totala kalorier, enligt propositionen, som syftade till att mildra Marylanders ‘matvanor och trimma statewide övervikt.

‘Vi vet att det inte finns någon silverkula i denna fråga, och det låter vi inte vara, men enligt våra nationers experter är det en mycket viktig komponent att tillhandahålla hälsosamare matalternativ för att säkerställa att hälsosam mat är tillgänglig’ sade Bill supporter Robi Rawl, verkställande direktör för Sugar Free Kids Maryland. ‘Vi kan fortfarande inte göra hälsosamma val om det inte finns hälsosamma val.’

Uppskattningsvis 74 procent av konsumenterna försöker att äta hälsosamare, enligt en studie från Snack Food Association i 2010, med cirka 65 procent att äta specifika livsmedel för att gå ner i vikt. Dryckesförbrukningen visar ett liknande intryck i näring, enligt Michaeline Fedder från American Heart Association, som sa att diet cola säljer det snabbaste. Även om dietdrycker använder konstgjorda sötningsmedel, skulle de fortfarande tillåtas under räkningen, tillsammans med mjölk och 100 procent juice.

‘Om det skulle hända att en viss försäljningsmaskin säljer ut ur alla sockersötta drycker på 12 timmar så har vi ett problem, men det är inte vad som händer vad du finner är att de friska sakerna går först, säger Fedder . ‘Om det inte kommer att påverka ekonomin ekonomiskt för den som levererar dessa automater, så har de ingen anledning att inte tillgodose de allmänna önskningarna.’

‘Officiella önskningar’ och offentlig konsumtion är inte samma sak, enligt Scott Meskin, president för matleverantören Black Tie Services. Räknemotståndaren sa att han skulle vara villig att lagra sina 7000 maskiner med hälsosam mat, om det bara skulle sälja.

‘Jag bryr mig inte om vad vi säljer, säger Meskin.’ Jag vill sälja så mycket vi kan och jag vill sälja vad konsumenten frågar mig. ‘

Det som de frågar är godis, enligt Meskin, som utsåg Peanut M och Snickers som sina bästa säljare godisartiklar, som svarade för 52 procent av godisvinster. Han kunde inte uppskatta chokladens andel av totala intäkter, inklusive icke godisartiklar som pretzels och chips.

Meskin noterade vidare att ‘det är inte automater som driver folkens dieter’. Han sa att räkningen skulle ha tagit bort valfrihet; direktförsäljning till gatuförsäljare; konsolidera sina platser på grund av minskade intäkter och skära jobb.

Även efter allt sa Meskin: ‘Billen skulle inte göra folk hälsosammare.’

Räkningen skulle ha krävt att ett mellanmåls näringsinformation är tydligt synligt innan en konsument köper den, vilket innebär att tillverkarna antingen måste märka paket med fakta på framsidan eller ge leverantörerna information så att de kan klara en näringsriktning på framsidan av varje stat ägd eller statlig hanterad maskin.

‘Begreppet är att människor borde ha möjlighet att på förhand veta vad de får’, säger Fedder. ‘Vi försöker att ta situationer där människor förstår att de borde äta en viss typ av diet, men om infrastrukturen där de spenderar mycket tid stöder det inte, då kan de inte följa det. ‘

Några nyare maskintyper erbjuder redan denna information, vilket digitalt ger konsumenterna ett sätt att se ett objekts kaloriantal innan de köpas.

Steven Henneman, ägare av Fresh Fit Vending, som specialiserat sig på att sälja ekologiska och icke-GMO-snacks och drycker, använder pekskärmar för att hjälpa konsumenterna att läsa näringsfakta. Henneman sa att många av hans maskiner fylldes med nötter, frukttillsatser och Kashi-barer placeras i gymnasiet tillsammans med traditionella mellanmålsmaskiner.

Henneman sa att frågar tillverkare och leverantörer att följa räkningen skulle ha varit ‘dyrare, ja, men svårare, nej’.

Snackleverantören med 2000 maskiner nationellt och 65 i Maryland sa att han kunde ‘förstå båda sidor av propositionen’, eftersom hälsosam mat har en kortare hållbarhet och skulle kräva mer restocking övervakning. Mindre näringsrik mat levererar hälsosam mat med cirka tre månader på grund av konserveringsmedel, enligt Henneman.

Rawl var oense och sagt hållbarhet varierar per de föremål som begärdes av specifika platser, vilket kan vara allt från ömtålig rå frukt till bakade potatisflisar. Hon hänvisade också till forskning om att hälsosamma föremål outsell mindre hälsosamma föremål fyra till en.

‘Vi har många operatörer som ser detta som en bra affärsmöjlighet,’ sa Rawl.

Sockerfria barn Maryland representanter cirkulerade runt statshuset på en fredag ​​tidigare i månaden, fördelar förpackningar bakade potatischips, granola barer och torkat frukt läder försöker övertyga lagstiftare att nosh som begränsar socker, fett och kalorier, saknar smak och variation.

‘Statliga medarbetare kommer att berätta för oss att de behöver hålla sina egna lokaler lagrade med hälsosam mat eftersom det inte finns några hälsosamma alternativ,’ sa Rawl. ‘Du står inför antingen att ta med din egen mat, gå hungrig eller äta skräp.’

Taylor Kasky, en lagstiftningsdirektör för Del. Mary Ann Lisanti (D Harford) sa att försäljningsalternativen i kammaren är ‘extremt begränsad’. Kasky mottog Rawls snackpaket och sa att hon skulle ‘definitivt’ använda varuautomaten, som hon för närvarande undviker, om den omarbetades och ersattes med låga kalibreringsalternativ.
gå ner i vikt utan diet Flytta för att sätta offentliga försäljningsautomater i Maryland om kost misslyckas