gå ner i vikt snabbt och effektivt Folk för Jan

tips att gå ner i vikt Folk för Jan

Deerfield Morgan O ‘Neil namngav dekanens lista för höstterminen vid University of New England i Biddeford, Maine.

Samantha Jo Stamas namngav dekanens lista för höstterminen på Emerson College i Boston.

Brad Hicks, son till Stephen och Tracy Hicks, en förstaårsstudent vid Colby College i Waterville, Maine, har nyligen återvänt från att tillbringa höstterminen i Salamanca, Spanien, genom ett specialprogram som erbjuder förstaårsstudenterna möjlighet att studera utomlands.

Dunbarton Devon Shedd utsågs till hederslistan för höstterminen vid Husson University i Bangor, Maine. Hon är en ledande sjukvårdsstudier.

Stephanie Snow namngav dekanens lista för höstterminen vid University of New England i Biddeford, Maine.

Bryannah Voydatch namngav dekanens lista för höstterminen vid Worcester Polytechnic Institute i Worcester, Massachusetts. Hon är en fysik major.

Heather Luby, dotter till Patrick och Tamara Bowne, har nyligen examinerat från Lakes Region Community College med en associerad examen i brandvetenskap samtidigt som han namnges till presidentens lista.

Epsom Melissa Allen namngav dekanens lista för höstterminen vid Emmanuel College i Boston.

Jayla Decker namngav dekanens lista för höstterminen vid University of New Haven i West Haven, Conn.

Kaitlyn Roukey, dotter till Angela och David Roukey, utsågs till dekanens lista för höstterminen vid St. Michael’s College i Colchester, Vt. Hon är en högskoleutbildning i engelska och gymnasiet.

Andrew Goulet, son till David och Karen Goulet, utsågs till dekanens lista för höstterminen vid St. Michael’s College i Colchester, Vt. Han är ett ledande informationssystem större.
gå ner i vikt snabbt och effektivt Folk för Jan