gå ner 3 kilo på en vecka Flames hoppas vinna över Tampa Bay ikväll hjälper dem att glömma Vegas

går inte ner i vikt Flames hoppas vinna över Tampa Bay ikväll hjälper dem att glömma Vegas

Med tanke på valet får du känslan av att Calgary Flames skulle ha varit helt lyckliga att bara skrida tillbaka på isen på tisdagskväll och spela ett annat spel direkt.

De nådde bara nederlag från segrarna mot Las Vegas Golden Knights, som trots allt på något sätt kommer från att leda 2 1 med två minuter kvar i matchen för att förlora 4 2 mot en divisionsrival.

du förlorar en som den andra natten, du vill bara spela igen, sade Flames kapten Mark Giordano. hoppas på en rygg i ryggen, nästan i den situationen, men det var bra att omgruppera och låt det sticka lite, men sedan komma tillbaka och kunna spela några dagar senare. om hur du tittar på det är blixten antingen den värsta motståndaren eller den bästa motståndaren till ett Flames-lag som förlorade fem raka matcher fyra av dem i övertid.

Å ena sidan har Lightning (34 13 3) den bästa rekord i NHL och har färdigheter och snabbhet att begrava alla lag som inte är disciplinerade med pucken.

Å andra sidan slog Flammarna Lightning 5 1 den 11 januari i Tampa och om du letar efter att vända skriptet efter en förödande förlust, vilken bättre sätt att göra än att slå NHLs bästa lag?

ingen bättre tid att spela det bästa laget i ligan, sade Flames fram till Brett Kulak. alla ser fram emot ikväll. Det är som en snöbollseffekt.

vinna ikväll och vi tillbaka i det, så tittar vi på nästa match och börjar stapla upp vinner. en man, flammorna sa att nyckeln till att komma tillbaka i vinnarkolonnen på torsdagskvällen kommer att sakta ner Lightning ner. Det enklare sagt än gjort, eftersom Lightning råkar leda ligan med 176 poäng och skryta ligan toppscorer i Nikita Kucherov (med 64 poäng) och Steven Stamkos, som är nr 4 i poäng med 58 poäng.

Den goda nyheten är att de lyckades förbli relativt snedvridna i sin egen zon i slutet av den en minuts sträcka som dömde Flammarna mot Golden Knights, vilket möjliggjorde endast sex mål i reglering över de föregående fyra matcherna.

många bra lag i ligan och jag tror inte att vi varit överväldigade av någon i år, sade Giordano. Tänk vårt lag när vi spelar högst upp i vårt spel kan vi definitivt spela med någon,
gå ner 3 kilo på en vecka Flames hoppas vinna över Tampa Bay ikväll hjälper dem att glömma Vegas
men de är först i ligan.

hade en ganska hård känsla här inne efter den sista förlusten. Om vi ​​kan vinna ikväll är det en bra känsla.

DEN STORA MATCHUPEN

Flames LW Johnny Gaudreau mot Lightning RW Nikita Kucherov

Kucherov leder NHL-scoring-loppet. Gaudreau är en av killarna som kunde fånga honom. Kucherov har ibland överhuggats under de senaste årstiderna av de andra toppkanalerna i Tampa, men ryssen har förstärkt sin superstjärnestatus i vinter och ställer upp 27 mål och 64 poäng hittills och framträder som mellansäsongens frontrunner för Hart Trophy. Gaudreau ökar också bland ligan ledare med 57 poäng, även om flammarna går till killen har gått sex raka spel utan mål. De två 24-åringarna har det gemensamt, båda stal under NHL-utkastet 2011. Blixten kallade Kucherov namn på nr 58 totalt, medan flammarna väntade till nr 104 för att välkomna Gaudreau. De hade drabbats av fyra raka övertid / utskjutningsförluster innan deras mest deflaterande nederlag av säsongen tisdag 4 2 galen mot Vegas Golden Knights. Saddledome-värdarna klamrade sig på en målblod med mindre än två minuter kvar, men deras utländska gäster gjorde bockningen tally och fortsatte målet i en 10 sekunders spänn. Så här stod de, sade Flames huvudtränare Glen Gulutzan efteråt. det hur du reagerar på det. De bra lagen, du kommer tillbaka efter en tuff sådan som det och det vi ska göra. ÖSTENS STOR

Med en 34 13 3 rekord, är blixten uppe på NHL: s övergripande ställning, även om deras korta lista över motgångar inkluderar en 5 1 dumpning från Flames i mitten av januari. Bollarna spelade värd den här helgen till 2018 NHL All Star Game och det var ingen brist på lokalt innehåll, med målvakt och framåt Nikita Kucherov, Brayden Point och Steven Stamkos utvalda till Team Atlantic. Point var en ersättare för lagkamraten Victor Hedman, studblacken som nu är tillbaka i action efter att ha missat fem matcher med en lägre kroppskada.

Matthew Tkachuk har gjort fyra mål under de senaste åtta matcherna.

3. TKACHUK LEADS WAY

Det är en kille som säkert har dragit sin vikt under Flames fem spelskridskor. Surging sophomore Matthew Tkachuk snedde ett snyggt wraparound mål tisdag mot Golden Knights. Den 20-åriga vänstervingen har nu försett fyra av Flames över åtta lampa. Tkachuk uppgick till sju tall i januari månad, toppar på laget, och har också blivit regelbundna på den första kraftenheten.

4. POINT ING TO STARDOM

Point var det största namnet på all star showcase,
gå ner 3 kilo på en vecka Flames hoppas vinna över Tampa Bay ikväll hjälper dem att glömma Vegas
men det här är ett barn Calgary ska vara mäktigt stolt över. Det 21-åriga centrumet är examen av Blackfoot minor hockey system och Buffaloes AAA-programmet. Han kapacerade Team Canada hos världens juniorer i 2016 och är redan en nyckelbit för bultarna. Han skrev 45 poäng så långt som en sophomore och leder alla Lightning framåt med ett utmärkt plus 20 betyg.

Flames framtidsperspektiv Spencer Foo blev feted tisdag som amerikansk Hockey League-spelare i veckan. Stockton Heat Winger staplade upp tre mål och fem poäng under en två-vägs vägresa. Den 23 år gamla Foo tecknade med Flamesna i sommar efter att ha fyllt nätet för NCAA Union College Dutchmen. Han mötte bara ett mål i sina första 19 utflykter på mindre liganivå men har nu ett dussin markörer i 39 framträdanden och rider en fyra spelspetssträcka.