gå ner 1 kilo i veckan Florens för matälskare

viktminskning app Florens för matälskare

Gå ut ur stadenHyr en bil (och utse en utsedd förare!) Och njut av en eftermiddag på Antinoris slående och nuvarande Chianti Classico-vingård. Ta en buss till Siena och utforska Enoteca Italiana (piazza Libert 1, Siena) efter att ha promenerat runt staden ‘ s myriad sevärdheter. Fånga ett tåg till Arezzo och utforska stadens otaliga utmärkta restauranger efter att ha matat din konstnärliga själ på Ivan Bruschi House Museum. Alternativt ta stressen av allt och gå med i en mattur, till exempel den VIP-olivolja-upplevelse som organiseras av Ciao Florens.

Aperitivo vid ArnoWatch solen satt över floden medan du njuter av en Negroni eller ett glas Vermentino-vin och en buffé med läckra smörgåsar. Rivalta (lungarno Corsini 14R) är platsen för folk att titta på sommarmånaderna, eftersom Florentines börjar sin kväll bland vänner. Sesto sull ‘Arno (takterrassen på The Westin Excelsior, piazza Ognissanti 3) ger hjärtat ständigt sublim utsikt över staden och några av stadens bästa cocktails. Eller gå till stadens strand, Easy Living (lungarno Benvenuto Cellini 69R),
gå ner 1 kilo i veckan Florens för matälskare
och upplev en fantastisk mojito till världens vackraste stad.

Ät ute i Florens äter du i allmänhet bra överallt, men läs upp på gamla favoriter och nya inlägg via Florentins mat + vinkolonn. Gå med i lokalbefolkningen för en lampredotto panini från mataffären på piazza Sant ‘Ambrogio eller piazza del Mercato Nuovo, eller från Nerbone på den centrala marknaden. Ja, det är slaktbiprodukter, koens fjärde mage, men det är äkta florentinsk gatemat som bäst. Sänk dina tänder i en bistecca fiorentina på Trattoria Sostanza (via del Porcellana 25R) eller Alla Vecchia Bettola (via Vasco Pratolini 3), som har några exceptionella vinetiketter till oträffliga priser.
gå ner 1 kilo i veckan Florens för matälskare