bästa dieten för att gå ner i vikt Flatwoods kvinna skjuter 200 pund

bra mat för viktminskning Flatwoods kvinna skjuter 200 pund

Hennes energinivå har höjt sig. Knappt kan komma runt, olycklig och hypertensiv hos 382, ​​idag bubblar hon nästan med entusiasm när hon talar om hennes viktminskningsresa.

Utseende klokt, Mills har så omsorgsfullt förvandlat sig att en kassör vägrade att tro på kvinnan i hennes förarens licensfoto var henne och skulle inte hedra sitt bankkort eftersom hon tyckte att det var stulen.

Och hon sa vid ett tillfälle, när hon slutade besöka sin man, Charles, en mekaniker med Ashland, frågade hans medarbetare honom efter att hon lämnade vem hans nya flickvän var.

Vad som gör Mills ‘viktminskning desto mer anmärkningsvärt är att hon uppnått det med mindre träning än man kan förvänta sig ett par miles att gå en dag. Men hon sa att hon planerar att gå med i ett gym inom den närmaste framtiden för att ge henne ny slimmad kropp en viss ton.

Nyckeln till att förlora vikten, sade Mills, begränsade hennes portioner och gjorde hälsosammare matval. Äter var tredje timme, sade hon, hålls och fortsätter att hålla henne från att känna sig hungrig. Det sparkade också sin metabolism och förbättrade effektiviteten med vilken hennes kropp bränner kalorier.

Idag sa Mills att hon inte nått åtta ounce per måltidskvot eftersom hennes mage har krympt till den punkt där det är för mycket för henne och det får henne att känna sig obekväma fulla. Det är mer som tre till sex ounce nu, sa hon.

Ett praktiskt tre uns mätinstrument, sa hon handflatan.

Mills sa att hon inte behöver en klocka för att berätta för henne när det är dags att äta, heller.

‘Min mage får mig att veta,’ sa hon.

Medan deras vissa livsmedel som är avstängda begränsar vitt bröd vara OneMills sa hon ganska mycket vad hon vill ha. Hon äter bara mycket mindre av dem, särskilt de som hon vet har lite eller inget näringsvärde.

Till exempel sa hon att hon nyligen hade ett ont om en krämfylld munk. Men istället för att köpa en hel munk köpte hon fyra munkhål och slutade äta en av dem.

Mills sa också att hon införde Weight Watchers-poängsystemet i hennes dietplan och att ‘Hungry Girl’ -serien, som ger hälsosamma recept för god mat, en sådan lökring och Buffalo-vingar, hade varit ‘en gudstjänst’.

Hon sa också att hennes mamma, Helen Johnson, hade varit en fantastisk motivator, och att hennes man och hennes söner, Anthony, 23 och William, 21, hade varit extremt stödjande också.

‘Min man är fantastisk’, sa hon. ‘Han älskade mig vid 382 och han älskar mig 182. Det spelar ingen roll.’

Mills, en anställd på AT-centret i EastPark, sa att hon hade en gårdsförsäljning i helgen, där hon sålde bort de flesta av hennes ‘feta kläder’ och ignorerade råd från välvilliga vänner som hon håller på åtminstone ett fåtal saker.

Att bli av med sina gamla kläder, sade hon, var för henne en symbolisk paus med ett förflutet där maten kontrollerade hennes liv.
bästa dieten för att gå ner i vikt Flatwoods kvinna skjuter 200 pund