viktminskning piller Behavior Modification Program Hjälper Dieters Håll Av Vikt

hur går man snabbt ner i vikt Behavior Modification Program Hjälper Dieters Håll Av Vikt

Men ett frivilligt program, som inte innehåller fancy dieter eller piller, erbjuder långsiktigt hjälp till dem som följer sina stränga krav på kaloriräkning och regelbundna supportgruppsmöten. Trevose Behavior Modification Program med en grupp i Pompano Beach, Fla. Hjälper övervikt att förlora dessa pund permanent.

‘Det är inte en diet. Det är ett sätt att leva ‘, säger Lita Talus, som driver Pompano Beach-gruppen, och som alla ledare har gått igenom programmet, som började i förorten Philadelphia, vars namn den bär. ‘Vem som helst kan gå ner i vikt. Det är underhållet.’

En artikel i juli-utgåvan av International Journal of Obesity fann att efter två år förlorar Trevose-deltagarna 19 procent av deras ursprungliga vikt. De i en kontrollgrupp på fetma läkemedlet Orlistat kasta endast 9 procent av deras startpaket. Kanske mest imponerande, fem år efter att ha anmält sig till programmet, vägde Trevose-deltagarna i genomsnitt 17 procent mindre än de hade när de började, fann studien.

‘Tyngdåterhämtning är i grunden oundviklig.’ Det fick oss att ta reda på vad som var annorlunda med detta program. ‘

På framsidan av det är Trevose-hemligheten verkligen ingen hemlighet, bara de gamla äterna i äter i måttlighet, se vad du äter, håll dig aktiv.

Men på något sätt lyckas Trevose-grupperna få det här meddelandet att hålla sig för de tusentals som har deltagit i programmet sedan det började för 30 år sedan. För att gå med måste en person ha försökt misslyckas att gå ner i vikt genom dieter eller andra viktminskningsprogram. I satellitgrupperna måste de förlora mellan 20 och 80 pund, inte mer.

‘Ett av våra kriterier är att vi vill ha människor som vet hur man går ner i vikt men vet inte hur man ska hålla av det. Vi letar efter desperata människor som har försökt allt, säger Mary Jackson, programchef.

Så varför fungerar det här programmet där så många andra misslyckas?

Från hämtningen får deltagarna höra att det inte finns några andra chanser. De måste delta i veckolånga supportgrupper, sätta sina mål och måste räkna med varje kalori som kommer in i sina kroppar.

‘Det är ett verkligt engagemang. Om du inte är begåvad, då är det inte för dig, säger Shirley Neidorf, som har förlorat 70 pund sedan han gick med i Pompano Beach-gruppen efter att en kusin i Philadelphia sjöng programets beröm. ‘Du kan verkligen inte lura dig med den här gruppen. Du måste följa den. ‘

För det första året eller så deltar deltagarna varje vecka i möten. Missa ett möte och du är ute. När du når din målvikt går du på underhåll, deltar i möten ungefär två gånger i månaden de första fyra månaderna och en gång i månaden i fyra månader efter det säger Jackson.

Vid mötena bifogar adherenterna sina kalorier i veckorna, delar kamp och misstag och stöder den hårda processen.

‘Det är standard bröd och smör beteendeterapi. Det finns inget nytt eller magiskt om det ‘, säger Susan Yanovski, chef för fetma och ätstörningsprogram på National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases. En läkare, Yanovski har ett osannolikt förhållande till det; hennes far, som gick iväg 1998, grundade den efter att ha förlorat 100 pund under doktorns vägledning.

Det är en kontinuerlig vårdmodell. Om du tittar på de flesta viktminskningsprogrammen, behandlas du för ett tag och sedan är du kvar för att fortsätta på egen hand. Med detta, förväntas du stanna in ‘, säger Yanovski.

Du förväntas också hålla vikten bort. Det är där mötena kan hjälpa. Faktum är att Pompano Beach-satellitgruppen, en av nästan 60 i tre stater, är skyldig i att det finns Talus, som pensionerade här från Pennsylvania för tre år sedan. Talus, som hade fungerat som gruppledare i norr, startade det delvis för snowbirds som ville hålla med programmet under vintermånaderna.

Varje torsdagsmorgon leder Talus ett möte i damerna ‘Card Room’ på den plyscha Palm Aire resorten. Liksom de flesta andra satellitgrupper har Pompano Beach ett problem att locka medlemmar.

Det är testamente som Stanley Mayer s som drar in dem. För sju månader sedan vägrade Pompano Beach invånare 261/2 pounds mer än vad han gör nu. ‘Mina vanor har förändrats,’ säger han. ‘Jag slutar inte allt, och jag räknar mina kalorier.’

Han brukade snacka medan han tittade på tv och polerade av sin hustrus rester. Hans nya svelte-själv gör inget av det. Deltagarna lär sig vissa regler, hur många kalorier innehåller en ounce bit fisk att inte äta ligga eller stå upp .

Ounce av uns, de inser fördelarna med en smalare kropp. ‘Jag kan böja ner!’ säger Jack Levy of Margate, som förlorade en pesky 20 pounds med programmet.

Ordet har blivit så högt att programmet för närvarande inte accepterar nya medlemmar. Men med fler som Neidorf, som planerar att starta en annan satellitgrupp närmare hennes Pembroke Pines hem, kan det snart bli nya möjligheter.

Och Jackson och andra har börjat titta på duplicering av programmet. Trevose är inte lätt, men det fungerar, säger de, vilket i upp och ner världen av viktkontroll är en ganska tung godkännande.
viktminskning piller Behavior Modification Program Hjälper Dieters Håll Av Vikt