vad ska man göra för att gå ner i vikt Basklubb värd premiär händelse på Reelfoot Lake lördag

gå ner 1 kg i veckan Basklubb värd premiär händelse på Reelfoot Lake lördag

Reelfoot Lake Adult Bass Club 20: e årliga Reelfoot Lake Bass Club Open Buddy Bass Tournament på Reelfoot Lake är här och kommer att hållas i morgon. Om du inte har registrerat dig och planerar att fiska turneringen kan du anmäla dig innan du börjar på fredagen från omkring 5:30 på morgonen vid Kirby Pocket State Park där turneringens huvudkontor kommer att vara. Denna turnering är den största och längsta köra bas turneringen som hålls på Reelfoot Lake och känd genom West Tennessee. Avgift är $ 80 per båt med $ 1,500 payback Garanterad första plats genom 3: e plats. Big Bass utmärkelser ingår i $ 80 med en 100 procent Big Bass payback. 1: a platsen stor bas är 60 procent och 2: a Stor bas är 40 procent återbetalning. I grund och botten läggs $ 10 på $ 80 per båt för att komma med de stora basutmärkelserna. Turneringen kommer att gå ut ur Kirby Pocket State Park-området strax norr om Samburg på Highway 22. Tio minuter för att väga in och du kommer diskvalificeras. Några av de bästa basfiskarna Reelfoot Lake har att erbjuda kommer att fiska i den här tävlingen. De hoppas att se dig där. Förra helgen fiskade en av mina fiskefiskare, Bryan Breeden i Union City och jag, till årliga Gibson County Bass Club Open Buddy Bass Tournament. Denna turnering brukar fiskas på Gibson County Lake nära Trenton men klubben ville ändra saker lite och flytta turneringen till Beech Lake ligger i centrala Lexington. Bryan och jag är de försvarande mästarna från förra året och slutade i topp 10 året innan. Den senaste lördagsturneringen var en där jag aldrig hade varit på Beech Lake, mycket mindre har äntligen lagt ögonen på sjön. Bryan hade varit på sjön två gånger, tror jag. Vi accepterade utmaningen med ingenting att förlora. Det var en grumlig, cool dag med vindar runt 10 15 mph från nordost östra riktningen, vilket gjorde det lite lättare att fiska många områden i sjön. Jag är glad att rapportera att vi hävdar tredje plats totalt sett. Vi lyckades fånga 10 bas totalt medan vi bara kunde ta med en 5 basgräns till vågorna. Vår fångst vägde in på 15,86 pounds med vår stora bas väger in på 5,41 pounds. Inte illa för att aldrig verkligen fånga sjön. Första platsen hävdades av ett par lokalbefolkningen från Lexington-området med en 5 basgräns som vägde 19.83 och de hävdade också topppriset i den stora baskategorin med en 8.33 pund largemouth. Andra plats vinnare var också från området nära Lexington med 5 bas som tippade vågorna vid 17.48. Fjärde platsen hade en vikt av 13,99 pund och femte plats hade en vikt av 10.30 pund. Denna sjö är känd för att ha en mycket stor bas som fångas varje år i klassrummet 8 till 10 pund om det inte är större. Den totala storleken av fisken som vägdes in var av god storlek med 100 procent av basen släpptes precis tillbaka i Beech Lake för någon annan att få chansen att fånga dessa fiskar. Vi fångade vår bas på en Strike King Redfish Magic Saltvatten Spinnerbait och en 1/2 ounce Orange Craw Strike King Red Eye Shad Lipless Crankbait. Om du aldrig har fiskat denna sjö skulle jag rekommenderar dig att göra det. Detta är en vacker sjö med några stora hem på östra stranden av sjön. Vatten är normalt mycket tydligt och sjön ligger bokstavligen i centrala Lexington. En påminnelse om Alabama Rigs eller Paraply Rigs.Umbrella riggar kan fiskas fiskligt i Tennessee vatten så länge de överensstämmer med förordningen som beskrivs i proklamationen. En paraplyrigg definieras som en uppsättning av mer än tre konstgjorda lokaler eller beten (med eller utan krokar) som används av en enkelstång och rullningskombination. Varje blad av en spinnerbete skulle betraktas som ett lock. Krokstorlekarna spelar ingen roll på tårar eller beten och kan också ha krokar av (singel, dubbel eller diskant). En av de mest diskuterade ämnena i det förra året berörde Alabama riggar (fiskebesättningar). Förordningar om multirektiga arrays skapade stor förvirring bland sportfiskare och TWRA-personal under det gångna året.3 Krokbyten är mycket enklare att tolka och erbjuder en kompromiss mellan fiskare som vill fiska fem krokar med de som bara känner en krok ska användas på flera lock arrays, sade Bobby Wilson, TWRA Fisheries Division chef. Singelpunkt, dubbelpunkt och diskant (3 poäng) krokar skulle varje räknas som en krok. Sabiki typ riggar är tillåtna. En sabiki-typ-rigg används vanligtvis för att fånga betefisk. Detta diskuterades och passerade detta förra oktober vid The Tennessee Fish and Wildlife Commission-mötet, som hölls vid Reelfoot Lake vid Reelfoot Lake State Park. Också godkänd var andra regleringsförändringar för fisket för 2013 14 fiskesäsong. Vattenförhållandena vid Reelfoot Lake är fortfarande bra. Vattennivåerna ligger i 282,74 meter över havet, vilket sätter Reelfoot i närheten av 6 eller 7 tum över normal nivå. Vatten är en anständig färg lakewide. Vattentemper körs i mitten till över 40-talet med detta förflutna nedkylning. Vattendemper var på mitten av 50-talet och har fallit något varje dag under de senaste dagarna. Crappie-biten är fortsatt bra, särskilt i den nedre delen av Reelfoot Lake i Lower Blue Basin. Några människor har haft en hel del framgång fiske grundare vatten i andra delar av sjön men den totala storleken och siffrorna bara aren där ännu. Bassbiten förblir ganska bra och vi kommer att veta mer efter imorgon bas turnering med en fullständig rapport i min nästa vecka kolumn med bilder jag hoppas. Crappie fångas på en mängd Strike King Crappie beten med Rage Tail Crappie Grubs, plattan Hammer Tooty Fruity Tubes av Strike King samt den nyproducerade Wally Marshall, annars känd som Crappie-sortiment av beten. De sträcker sig från Joker, Crappie Thunder, Lightning Shad som är en av mina pappas favoriter, Mr. Crappie Tubes och Grubs. Du kan också använda de nya jighuvudena som kommer i en mängd olika färger och vikter. Bassar fångas runt träd, stubbar och duckblinds med Strike King Spinnerbaits, jigs och den nya KVD Suspending Jerkbaits. För närvarande äger Pure Fishing och hanterar minst 14 företag som handlar om fiske. Pure Fishing är en global familj av kvalitetsfiskevarumärken som erbjuder ett brett sortiment av produkter som uppfyller eller överträffar dagens anglers behov. Väl etablerade namn i fiske- och utomhusvärlden, såsom Berkley, Sebile, Hodgeman, ABU Garcia, Shakespeare, Strender, AllStar Rods, 7Strand, Mitchell, Johnson, Spiderwire, Fenwick, Penn och Pflueger är företag som har funnits länge. Idag hanterar Pure Fishing fiskarnas behov runt om i världen med en stark portfölj av ledande märken. De är dedikerade till att hjälpa dig att ha roligare och fånga mer fisk.
vad ska man göra för att gå ner i vikt Basklubb värd premiär händelse på Reelfoot Lake lördag