träning för viktnedgång Bedömningar avslöjar vårdhemmen

tips att gå ner i vikt Bedömningar avslöjar vårdhemmen

National Nursing Home Week bryts upp idag och temat för Amerika talar om bindningen mellan invånare, personal och volontärer.

är mycket viktigt att känna igen de personer som arbetar med vår åldrande befolkning, för snart kommer det att finnas fler av dem än att det finns människor som tar hand om dem, säger Beverley Laubert, långtidsomsorgsmedbud för Ohio Department of Aging.

Muskingum Kvalificerad omvårdnadsrehabilitering i Beverly firade sin personal och sitt samhälle för att hedra National nursing Home Week.

sträva mycket hårt varje dag för att vara en anläggning som det här samhället kan vara stolt över, säger Amy Knapp, chef för antagning och marknadsföring.

Antalet människor som går in på långtidsvården är på en nedåtgående trend, enligt uppgifter från presidiet för arbetsstatistik. Men Laubert hoppas att uppmuntrande engagemang och utbildning genom att engagera sig på en personlig nivå med patienter kommer att öka kvaliteten på arbetslivserfarenheten och förhoppningsvis vända utvecklingen.

Det kommer att finnas ett nytt program som genomförs i deltagande vårdhem i de 12 geografiska regionerna i staten, enligt Laubert, som är utformat för att hantera den höga omsättningen som många anläggningar ser.

allt om att bemyndiga personalen och direktvården bistår särskilt, så att de kan ge feedback och sitta på möten, sa hon.

För konsumenter som söker ett vårdhem för sig själva eller en älskad, finns det ett par sätt att jämföra vårdkvaliteten från anläggning till anläggning.

Centers for Medicare och Medicaid Services (CMS) håller reda på hur vårdhem gör i fyra kategorier: Kvalitetsåtgärder, hälsokontroller, bemanning och en övergripande bedömning.

Uppgifterna kommer från tre källor, inklusive CMS-hälsoinspektionsdatabasen, en nationell databas som kallas Minimal Data Set (MDS) och Medicare-fordonsdata.

Kvalitetsåtgärder inkluderar procentuell andel långvariga boende som upplever en eller flera fall med stor skada, andelen långvariga invånare med urinvägsinfektion, andelen långvariga invånare som var fysiskt fasthållna och andel av långvariga boende som förlorar för mycket vikt bland andra faktorer.

Personal omfattar, men är inte begränsat till, antalet licensierade sjuksköterskor på personal eller registrerade sjuksköterskabesök per dag och tid för fysisk terapi.

Hälsoinspektioner inkluderar klagomål om misshandel, bosatt bedömning, näring och kostbehov uppfylls och mer.

En andra informationskilde kommer direkt från patienterna och familjerna i form av tillfredsställande undersökningar. Denna information rapporteras regelbundet genom Långsiktiga Care Consumer Guide genom Ohio Department of Aging. Laubert sa att den information som finns tillgänglig via dessa organisationer är så aktuell som möjligt med samarbete mellan anläggningarna.

Familjeundersökningsresultatet återspeglar åsikterna från familjemedlemmarna till vårdhemens invånare vid en tidpunkt och ger ledtrådar för att utvärdera ett hem för dig själv eller din familj eller kompis. Resident Satisfaction Survey Poäng återspeglar uppfattningar av vårdhem och bostadsvård (assisterad boende) anläggning invånare samlas genom ansikte mot ansikte undersökningar.

Endast två av de fem anläggningarna som listas i Washington County har en 3-stjärnig övergripande rating med Medicare och tre har en 1 stjärna totalt. De faktorer som går in i att bestämma den övergripande bedömningen inkluderar hälso- och brandskyddsinspektioner och personal- och kvalitetsåtgärder, med hälsoinspektionsrapporter som bär mest vikt.

Arborna hos Marietta har en undervärdering i hälsoinspektioner. När den bad om att kommentera, minskade administratören Rebecca Moore och omedelbart hängde upp telefonen.

Laubert sade att de i vårdhem borde vara villiga att prata om betygen med allmänheten.

fel svar är att de bestrider resultaten eller tycker att det mäts inte är bra, sa hon. betyder att de tar det på allvar. Vad du bör höra är hur de arbetar för att göra ändringar till det bättre. sagt, om något skulle faciliteter använda informationen för att kontinuerligt utvärdera sig i ett försök att kontinuerlig kvalitetsförbättring.

Peter Van Runkle, verkställande direktör för Ohio Health Care Association, av vilka anläggningar i Washington County är medlemmar, sa att det finns brister i det 5-stjärniga systemet.

största delen av systemet är undersökningen och det subjektiva, sa han. tenderar att lägga tonvikten på isolerade incidenter för en viss patient. Runkle, som hjälpte till att utforma den långsiktiga konsumentvårdsguiden, sa att patient- och familjeundersökningarna är en mycket bättre indikator på vårdkvalitet.

staten publicerar och tillhandahåller leverantörer resultaten från varje enskild fråga för att hjälpa dem att se vad de gör rätt och vad de behöver göra bättre, sa han.

Harmar Place scorade tre stjärnor totalt, den högsta var för bemanning. Familjeundersökningsundersökningen var 83,75 och patientundersökningsundersökningen var 89,1. Administratör Sue Boulton lämnade inte tillbaka ett samtal för kommentarer. Anläggningen är ett ideellt vårdhem som ägs av United Church Homes.

Christopher Jonas, administratör för Heartland of Marietta, en vinstdrivande anläggning, lämnade inte heller ett samtal till kommentaren. Heartland fick en totalbetyg på 1 stjärna och gjorde mycket under genomsnittet i hälsoinspektioner, under genomsnittet i bemanningen och över genomsnittet i kvalitetsåtgärder. Administratör Kelli Love var inte tillgänglig för kommentarer.

Den sista standardhälsoinspektionen var den 28 april 2016. En undersökning av inspektionsrapporten visade att baserat på observation, personalintervju och policyöversyn, misslyckades facilitetspersonalen att säkerställa att respekt och värdighet upprätthölls under middagen. Detta drabbade en bosatt. En annan observation noterade att en invånare föll i sitt rum den 2 april 2016, vilket ledde till en fraktur och familjen och läkaren fick inte anmälan om hösten till 5 april 2016.

Ett av de bättre betygsatta vårdhemmen, Muskingum Kompetent omvårdnad och rehabilitering i Beverly, gjorde 4 stjärnor, eller över genomsnittet, i kvalitet och bemanning, vilket förstärkte deras övergripande betyg till 3 stjärnor.

som båda typer av rapporter, sade Knapp. Jag uppmuntrar folk att komma in, se vad vi handlar om. Collins, samordnare för socialtjänst vid O Center, håller med om att turnera en anläggning är förmodligen det bästa sättet att lära sig.
träning för viktnedgång Bedömningar avslöjar vårdhemmen