snabb viktnedgång Bay Area Man som bor med lejon i 30 dagar

mat för viktnedgång Bay Area Man som bor med lejon i 30 dagar

Hernando CountySpring Hill Brooksville

Highlands CountySebring Avon Park Wauchula

Hillsborough CountyBrandon Valrico SeffnerCarrollwood Town N ‘CountryDowntown Tampa Ybor CityFairgrounds East Lake Orient ParkThe HeightsLithia Fish HawkNew Tampa Wesley ChapelPlant CityRiverview Apollo Beach RuskinSouth TampaUSF Temple TerraceWest TampaWestchase Citrus Park

Manatee CountyBradenton Anna Maria Island

Pasco CountyLand O ‘Lakes Lutz OdessaNew Port Richey Port Richey HudsonZephyrhills Dade CityPolk CountyBartowLakelandWinter Haven Lake WalesSpring Hill, Florida Detta är tiden på året när många människor gör nyårsbeslutningar att gå ner i vikt eller spendera mer tid med vänner och familj, men en Spring Hill man har ett annat mål i åtanke. James Jablon lever i en lejondag i 30 dagar.

Jablon, en djurrehabiliteringsexpert, planerar att spendera januari månad inuti det inhägnade höljet där två afrikanska lejon som heter Lea och Ed bor. Han säger att han kommer att sova på hö bredvid dem och äta när de äter.

FOTOGALLERI: Människan lever med lejon

Han säger att han förstår faran. ‘Speciellt om de’ spelar med någonting och du försöker ta det och du går nära det, de går efter dig och när de kämpar mot varandra som de inte vill vara nära dem eftersom så snart som något rör dem, de bryr sig inte om vem som rör dem. De kommer att bita. ‘

Jablon säger att han är säker på att han kommer att bero på träden i lejonets ‘inneslutning’. Jag ska försöka bygga en plats att sova och gömma när leken blir för grov. ‘

Han säger att han under de första nätterna långsamt försöker sova nära dem tills lejonen kan bli mer bekväm med sin närvaro. Han säger att de känner igen honom som vårdnadshavare men han har aldrig försökte spendera så mycket tid på nära håll med dem.

Jablon, en far, äger och driver den familjeägda, icke-kommersiella Wildlife Rehabilitation of Hernando, där lejonen bor. Det ligger vid 360 Suncoast Boulevard i Spring Hill. Anläggningen har funnits i ungefär tio år och cirka 100 djur inklusive apor, alligatorer,
snabb viktnedgång Bay Area Man som bor med lejon i 30 dagar
coyotes, örnar och ugglor lever på 14 hektar av egendom.

Anläggningen var inrättad för att ge plats för skadat eller föräldralöst djurliv som skulle tas, medicinsk behandling, mat och en chans att återhämta sig. Jablon säger till sist att de ägnade sig huvudsakligen till infödda vilda djur, men nu blir de ombedda att ge hem för exotiskt djurliv.

Med nedgången i ekonomin säger Jablon att han behöver samla in pengar och medvetenhet för att hålla anläggningen öppen. Han säger, ‘Den här platsen tar omkring $ 75.000 till $ 100.000 per år för att springa bara för att ta hand om djuren. Jag skulle vara bekväm med att ha mellan hundra och tvåhundra tusen dollar gjorda av detta för att sätta in på kontot, så jag vet vi har vad vi behöver för dessa djur just nu. ‘

Från och med till och med den 31 januari kommer Jablon att spendera sina dagar och nätter inuti lejonet för att skaffa pengar till hans anläggning. Hans alla drag sänds via live streaming video. Seare kan också chatta med honom och donera på sin webbplats.

Han tillägger, ‘Det kommer att bli en riktigt svår månad för mig och min familj, men vi’ gillar verkligen att samhället försöker stiga upp ‘.

Jablon säger att han inte längre äter tre måltider om dagen eller mellanmål före och efter måltiden. Han kommer bara att äta när lejonen äter och han säger att det inte blir lätt. 30 dagar utan Pepsi. Oh Jösses!’

Medan lejonen äter 12 till 14 pounds rå kött på kvällarna, kommer han att äta regelbunden mat på den tiden varje dag.

Jablon säger att alla upptagna pengar kommer att användas strikt för varor som mat, bostadsmaterial och sjukvård för djuren och alla donationer är 100 procent avdragsgilla.
snabb viktnedgång Bay Area Man som bor med lejon i 30 dagar