snabb bantning baserade pastas som hjälper dig att gå ner i vikt

gå ner 5 kg på en månad baserade pastas som hjälper dig att gå ner i vikt

Suckar du med sorg varje gång din gym tränare eller nutritionist säger att du måste skära ut kolhydraterna från ditt liv för att passa? Om du gör det, lita på oss när vi säger att vi får dig. Kolhydrater är en del av en balanserad kost, men över att äta ris eller vete kan leda till viktökning, bloati

Suckar du med sorg varje gång din gym tränare eller nutritionist säger att du måste skära ut kolhydraterna från ditt liv för att passa? Om du gör det, lita på oss när vi säger att vi får dig.

Kolhydrater är en del av en balanserad kost, men över att äta ris eller vete kan det leda till viktökning, uppblåsthet och slöhet. Och vi indianer älskar vårt ris och rotis så mycket som italienarna älskar sina pasta och pizzor. Ditching korn som en stor del av våra måltider är ett viktigt steg för att upprätthålla god hälsa, men det betyder att vi måste ge upp allt från pasta till pizza.

Gör det verkligen Nej. Det finns sätt att anpassa dessa duggvärda rätter till friskare och lika goda versioner. Du kan skära ut kolhydraterna från din kost och fortfarande njuta av pasta. Hur? Testa bara dessa lilla tricks.

Läs också: 10 kökshackar som du behöver i ditt liv just nu! Saknar smaken av spagetti? Ta bara en spiraliserare från en onlinebutik. Dessa prylar är billiga och praktiska, och de kan enkelt skära ut spaghetti-liknande remsor från alla slags grönsaker morötter, korgar och gurkor. Gör bara växtbaserade nudlar, och kasta dem i din favorit italienska sås. Du vet bästa biten? Du kan piska upp en zoodle pastarätter snabbare än vanlig pasta, för att du inte måste svettas över att få degen tillagad al dente!

Veg Lasagne

Det här är faktiskt helt vegetarian, och du behöver inte oroa dig för att få lasagneplåt. Och nej, du kommer inte att behöva få en speciell gadget heller, för din vanliga gamla kniv kommer att räcka. Du kan göra de väldefinierade skikten som gör en lasagne så attraktiv genom att skiva upp grönsaker.

Använd zucchini, aubergine och pumpa remsor i stället för pastaprodukter. Bild courtesy: Pinterest / Mager Ms

Använd bara grönsaker som zucchini, aubergine eller pumpa. Allt du behöver göra är att skära ut dem i tunna, långa remsor och börja lägga upp som en traditionell pasta, bara ersätt pastalagret med ett veggielager. Resten av såsen, ost och malet grönsaksskikt kan förbli precis detsamma. Baka hela saken som om du skulle lasagne, och vi försäkrar dig,
snabb bantning baserade pastas som hjälper dig att gå ner i vikt
lagren kommer att hålla och det kommer att smaka helt enkelt fantastiskt!

Läs också: 6 matvanor som håller italienarna i form, trots pizzaerna och pastaerna, kommer du att undra varför du inte tänkte på det själv efter att ha läst om den här. Om du är en av de pastafiskare som älskar de fyllda, cylindriska pastarätterna från cannelloni eller den andra, så är det vad du behöver veta. Medan cannellonis är gjorda med pasta pasta som fylls med grönsaker, kött, ost och tomatsås, kan du faktiskt göra det utan pasta också.

Du kan göra cannelloins med äggplanter och zucchinis. Bild med vänlighet: Pinterest / Varje sista bite

Hur? Använd bara långa band av zucchini eller aubergine! Lägg en lång remsa eller två grönsaker, sätt dem med malet kyckling eller grönsaker, rulla dem och lägg dem försiktigt i en bageri. Häll lite tomatsås på toppen och baka dem tills de är ‘bra’. Det är så enkelt, och du kan få en smak av cannelloni utan att behöva äta vetepasta alls.

Läs också: Har du några rester? Dessa 3 enkla hack kommer att rädda dina liv.Dessa små italienska dumplings fyllda med allt från spenat och ost till vaktelägg och räkor smakar bara lysande. Men ravioli är ingenting utan det mjuka, kudde och pastellskal. Det betyder emellertid inte att du måste ge upp det för din hälsa. Bara försök med din hand på något som heter Paleo Ravioli.

Uppfinns, återigen av vegans av denna värld, kan du med paleo ravioli njuta av fyllda pasta utan att hänga i gluten. Gör bara smala remsor av kucchini, aubergine, morot, kål eller gurka och lägg två remsor över varandra i ett korsformat mönster. Placera fyllningen av ditt val i mitten av de två remsorna, och föra ändarna ihop för att linda upp det hela. Du kan använda en tandpetare för att göra raviolihållet, och sedan baka eller steka det. Servera den med en italiensk sås, och du kommer att ha helt glutenfri ravioli för att skämma bort.

Vänta, visade vi bara hur du ska gå ner i vikt medan du hänger i pasta? Ja vi gjorde. Du kan nu verkligen klippa ut alla gluten och kolhydrater i ditt liv,
snabb bantning baserade pastas som hjälper dig att gå ner i vikt
och fortfarande njuta av alla slags pastarätter som gör att du längtar efter dig.