ner i vikt snabbt Beavers lider en annan hård förlust

gå snabbt ner i vikt Beavers lider en annan hård förlust

Det var när Ryan Nall fumlade. Stanford återhämtade sig, omvandlade sig på en fjärde och 10 spel efter tre raka inkompletter och så småningom slutade göra poängvinnaren.

‘Så inte resultatet som vi ville’, sa OSU-tränare Cory Hall. ‘Andra matchen i rad. Och förväntan har förändrats.

Halvtidsstaten drar ut det. Medan båda lagen kämpade offensivt kunde Beavers visa lite pop på marken och hade 84 meter rusar.

Beaversna avslutades med 138 meter och två touchdowns, men förlorade två fumbles och båda visade sig vara kostsamma.

Den andra var bakslaget.

‘Det var genomträngning, jag försökte göra ett hoppskär och ett barn fastnade sin hand ut på bollen och var på bollen och det gick bara ut,’ sa Nall. ‘Jag försökte slåss för det men jag kunde inte få tillbaka den.’

På andra sidan bollen hjälpte det säkert att Bryce Love inte kunde spela.

Beavers tog en 14 6 ledning tidigt i det tredje tack delvis till två stora straff på Stanford. Den första var ett oportoellt uppträdande samtal som höll köra på tredje gången.

Den andra var roughing passeraren och riktade sig på en 23 gård pass från Darell Garretson till Noah Togiai. Straffen flyttade bollen till Stanford 18 och Thomas Tyner drog in därifrån.

Beavers fick bollen tillbaka på en avlyssning av Omar Hicks Onu och flyttade bollen till Stanford 34,
ner i vikt snabbt Beavers lider en annan hård förlust
men Jordan Choukairs fältmål försök var kort.

Kardinalen sände den till 14 9 efter en 43 yard körning och den poängen höll i slutet av den tredje.

Beavers tvingade en tre och ut på spelets första besittning, men hölls till en tre och ut av Stanford och Nick Porebski skakade spetsen, som gick sex meter och satt upp kardinalen på OSU 28.

OSU: s försvar hålls och Stanfords 34 yard fältmål försök saknas bred.

Båda lagen kämpade för att flytta bollen effektivt under första kvartalet och spelet gick in i den andra poänglösningen.

Stanford var i stånd att flytta in i field goal range tidigt i andra och den här gången Jet Toner slog en 40 yarder för en 3 0 ledning.

Beavers svarade med en 12-spelare, 75-yard touchdown-drev utrustad av Nall, som hade körningar på 20 och 15 meter och en åtta gård kör genom att tackla Fred Lauina på ett bakåtgående pass från Garretson till Stanford 5. Garretson såg till slut från 3 .

Att 7 3 poäng såg ut att det skulle hålla kvar för första halvleken. Båda lagen hade korta ägodelar i slutet av andra, men Beavers lämnade kardinalen ett fältmål när Garretson och Nall fumlade utbytet på ett körspel på OSU 16.

‘Det var lite mer komplicerat än jag trodde,
ner i vikt snabbt Beavers lider en annan hård förlust
‘ sa Nall. ‘Vi kom fram till slutsatsen att det sitter fast i handsken och han försökte dra den. Jag kände mig inte och så klämde jag inte hela vägen.’