ner i vikt snabbt baserad livsstil rörelse

viktminskning recept baserad livsstil rörelse

Medan hon har varit på tv-program och skrivit flera böcker och hängivenheter om att äta och bygga en hälsosam livsstil, har livet inte alltid varit perfekt för henne.

säg alltid att min man är min lyckliga någonsin, men min barndom var min på Elm Street. Min mamma var drogmissbrukare, min pappa var drogmissbrukare. Min far dödades när jag var 11 år och min mamma blev mördad av en seriemördare när jag var i mina 20 sa Beavers.

Beavers säger som en ung tjej att hon vände sig till mat som en flykt.

Och det började styra sitt liv.

det kommer verkligen till hjärtat av frågan. Varför är jag överviktig? Varför kämpar jag med detta mot ett annat sätt att gå ner i vikt? Fråga dig själv varför är jag överviktig? Och jag tror att tills jag gjorde det, hade jag verkligen känslan av min ande och min själ och min kropp är alla anslutna. Det var alltid avstängt, sa Beavers.

Nu använder hon sin kärlek till mat för gott. Hon har utvecklat en växtbaserad livsstil för att hjälpa andra att hitta sin väg till frihet genom att hjälpa dem att ansluta sig till Gud och en ny sätt att titta på mat.

Hon vill också att folk ska förstå många av de hälsoproblem som vårt samhälle står inför kan lösas helt enkelt av de val du gör.

De tio bästa mördarna i Amerika, av de tio bästa, sex av dem är relaterade till de livsmedel vi äter. Så när du tänker på högt blodtryck och diabetes och cancer och andningsvägar när du vet att du har kraften av vad du äter Vi vet alla att frukter och grönsaker är bra för oss, men vi vet inte riktigt hur bra de är för oss , sade Beavers.
ner i vikt snabbt baserad livsstil rörelse