middag under 500 kcal Beck vinner Grammy för årets album

banta med ägg Beck vinner Grammy för årets album

LOS ANGELES (AP) _ Tanke Beyonce överraskningsalbum var chockerande? Beck vinna för årets album var ännu mer förvånande.

Sångaren, som också vann bästa rockalbum, slog ut Beyonce, Sam Smith, Pharrel och Ed Sheeran för topppriset.

Kanye West, som famously avbröt Taylor Swift när hon slog Beyonce på MTV Video Music Awards, gick nästan på scen när Prince meddelade Beck-namnet.

Några i publiken verkade chockade, från Pharrell till Questlove.

Även om Beck vann årets album var Beyonce, Pharrell och Rosanne Cash de bästa vinnarna med tre Grammys vardera. Inspelningsakademin kommer att sluta på natten efter det att det publiceras årets låt och årets rekord.

Prince, som fick en stående ovation när han gick på scenen, gjorde ett uttalande innan han introducerade priset.

_ kommer du ihåg dem? De spelar fortfarande roll. Liksom böcker och svarta liv, spelar de fortfarande roll. Pharrell vann bästa pop-solo-prestanda för en live-version som släpptes 2013. Han vann också bästa musikvideo för sången och det bästa urbana samtida albumet för I R L, som slog Beyonce.

ska gå till moonwalk min väg från scenen just nu, sa Pharrell, med en blazer och shorts.

Pharrell prestanda var dramatisk med bakgrundsdansare i svart, musiker i gult och en kör i vit.

När kören skulle komma in spelade Lang Lang pianot skickligt. Hans Zimmer spelade också gitarr.

du, gud, pharrell, i en klockpojkehatt, sade i slutet av föreställningen. är till din tjänst herre. gav en imponerande vokal prestanda med Paul McCartney till höger och Kanye West till vänster. Hennes hår slickades tillbaka och hon rockade en svart kostym som hennes co stjärnor

Katy Perry, i allt vitt, sjöng balladen Guds nåd efter en kvinna som hade blivit misshandlad talade om att få hjälp och fortsätta med sitt liv. En video av president Barack Obama dök upp innan hon talade, och han uppmuntrade artister att hjälpa till.

på oss alla vi, för att skapa en kultur där våld inte tolereras, sa han

Madonna, utklädd som en matador, utförs för kärlek ovanpå plattformen omgiven av en mängd bakgrundsdansare som bär tjurmaskar. En kör gjorde det mesta av sången, medan Madonna dansade och publiken på Staples Center klappade ihop. Hon steg upp i luften när prestationen avslutades.

ge upp det för vår tik Madonna, sade Cyrus när hon introducerade Madonna. fick mig att ringa henne så. utförd på ett nästan svart svart scen, med ett ljus som glöder under hans fötter (han sportade också de nya sneakersna han designade). Han sjöng den nya låten om sin sena moder, One. Lennox var ett kraftcenter när hon sjöng Sätta en stavning på dig och gick med i Hozier för mig till kyrkan, nominerad för sång av året.

Smith, som vann bäst nya artister och popsangalbum för Lonely Hour, kommer att utföra med Mary J. Blige. Han sa att han bara hittade framgång i musik när han hittat sin egen röst.

vill bara säga att innan jag gjorde den här posten gjorde jag allt för att försöka få min musik att höra jag försökte gå ner i vikt och jag gjorde hemsk musik. Det var när jag började vara själv som musiken flödade, berättade han för publiken.

Taylor Swift presenterade bästa nya konstnären till sin vän, som nomineras till årets album, sång och rekord.

en före detta förlorare av bästa nya artist kommer det att bli bra. Skaka bara av det, sade Swift innan han meddelade vinnaren.

Beyonce vann bästa R-låten och R-prestanda för In Love och surroundljudalbum för att ha varit ett så otroligt år, sa hon och tackade sin man och dotter som tittar på. en av 23 föreställningar för utmärkelseshow, AC / DC sparkade ut showen med en prestation av deras senaste singel eller Bust, och sedan övergått till klassiken till helvetet. Det tjänade en väckande applåder från Pharrell, Lady Aga och Katy Perry, som bar djävulens horn.

Ariana Grande gav en strippad pianoledning av en liten bit av ditt hjärta, en sångskriven skriven av One Direction Harry Styles, medan Miranda Lambert tog en stenig vibe när hon sjöng Red Wagon. Hon vann bästa landalbum för att sätta mitt hjärta och själ i denna rekord, sa hon. du så mycket för den här fantastiska natten. Jag älskar er alla! Grammys pre-show slutade, Cash ledde med tre Grammys, medan Eminem, Kendrick Lamar, Chick Corea och ljudspåret fick två utmärkelser.

var president förra gången jag vann en Grammy, sade Cash, som vann bästa amerikanska rötter, amerikanska rötter sång och Americana album söndag. bara visat upp för arbete i 35 år och det här är vad som hände. som förlorade i sju kategorier förra året, markerade en inlösen genom att vinna bästa rapprestanda och rapsång för Eminem vann bästa rapalbum, som slog Common och Iggy Azalea. Han vann också bästa rap / sung samarbete för Monster med Rihanna.

Sena Joan Rivers vann bästa talade ordalbumet för en Mad Diva, och hennes dotter, Melissa Rivers, var klar för att acceptera priset.

min mamma var här ikväll, hon skulle inte bara vara hedrad och beundrad att hålla sin första Grammy, hon skulle sannolikt ha det kopierat och i luften på QVC vid 11, sade Melissa Rivers till skratt.

Smith med mig, Taylor Swift It Off, Meghan Trainor om den basen och Sia nomineras för både årets rekord och sång. Iggy Azalea nomineras till årets rekord.
middag under 500 kcal Beck vinner Grammy för årets album