matschema gå ner i vikt Beagle förlorar 38 pund för att undvika att vara euthani

går inte ner i vikt trots träning Beagle förlorar 38 pund för att undvika att vara euthani

En överviktig beagle var på väg att bli euthanized; det var tills ett hus i New York gick in för att rädda henne. ‘Jag var förvånad över hur snabbt det hände. Och jag måste säga att det var mest henne. Vet att de skulle vilja se älskling förlora ungefär fem kilo innan hon är Medicinsk rensad. Vid den tiden kommer hon att vara redo för adoption. TRACKING: Blå, cool, torr idag,
matschema gå ner i vikt Beagle förlorar 38 pund för att undvika att vara euthani
värmer genom veckan. TRACKING: Blå, cool, torr idag, värme genom veckan Uppdaterad: måndag 12 mars 2018 4:39 AM EDT2018 03 12 08:39:14 GMTBreezy och coolt idag och imorgon. Uppvärmning vid veckans slut. Bra och coolt idag och imorgon. Uppvärmning vid veckans slut. Cedar Rapids brandavdelning svarar på bil i vattenCedar Rapids brandavdelning svarar på bil i vattenUppdaterad: söndag den 11 mars 2018 20:27 EDT2018 03 12 00:27:40 GMTCedar Rapids Fire Department säger att de svarade på en rapport om en bil i vattnet vid 101 J Ave. NE.Cedar Rapids Fire Department säger att de svarade på en rapport av en bil i vattnet vid 101 J Ave. NE.More >> (AP Photo / Ben Margot) Tre kvinnor och en manlig misstänkt har hittats döda efter en gisslan i norra Kalifornien. Tre kvinnor och en manlig misstänkt har hittats döda efter en gisslan situationen i norra Kalifornien. UPDATE: 5 dog i New York City helikopterkrasch UPDATE: 5 dog i New York City helikopterkraschuppdaterad: måndag 12 mars 2018 4:42 EDT2018 03 12 08:42:59 GMT
matschema gå ner i vikt Beagle förlorar 38 pund för att undvika att vara euthani