mat för att gå ner i vikt snabbt Beat the Winter Blues

bra mat för viktminskning Beat the Winter Blues

När temperaturer sjunker under fryspunkten ute, kan det vara lätt för barn att buntas upp med varma filtar och en kopp ångkokt innan de sätter sig ner för att titta på tv som faller offer för vinterns blues.

Wabash Valley-organisationer och företag erbjuder dock en mängd roliga och utbildade aktiviteter för att uppmuntra barn i alla åldrar att förbli aktiva i början av 2018. I årets Winter Survival Guide finns följande evenemang och arenor:

1 Bibliotekstorget Vårt lokala bibliotek fortsätter att skingra sina gamla stereotyper tysta bokfyllda informations- och referensmaterial med roliga, interaktiva och engagerande aktiviteter för att få historier och sånger till liv för unga läsare och elever. En särskild aktivitet planeras för nästan varje dag under hela vintersäsongen.

För barn 5 och yngre inbjuder Mother Goose läsare till en interaktiv ‘Mother Goose on the Loose’ berättelsetid i januari och februari med böcker, sånger, rim och musikinstrument. Sedan kommer Joy Sutter att leda veckovisa yogakurser som specialiserar sig på muskelrörelser och sträckningspraxis varje fredag ​​morgon klockan 9:30 för barn i åldrarna 3 till 5. Båda dessa händelser kommer att genomföras i bibliotekets ungdomsprogram.

Weekly Ready to Read, Toddler Tales och Babies and Books berättelsetider planeras under februari. Barn kommer att njuta av 30 minuters interaktiv historia tid, följt av gratis spel, sånger, dans och aktiviteter, samtidigt som man utvecklar viktiga läskunnigheter. En fullständig förteckning över datum finns på bibliotekets hemsida.

Aktiva böckerna, den 23 januari, ger också barnen möjlighet att stärka sina ben och organ och förbättra sina motoriska färdigheter genom dans, klättring och rörelseövningar. En bibliotekarie kommer också att leda en bokdiskussion och historia tid aktiviteter. i mötesrum A C, med middag tillhandahålls till registrerade deltagare (via webbplatsen).

Barn kan också skicka kärlek till militärveteraner under ett valentin för Vets-händelse i februari i programmet ungdomsutrymmen.

Vigo County YMCA

951 Dresser DriveOne av de populäraste nyårsbesluten är att gå ner i vikt. Övning är ett sätt att bli av med de oönskade punden, men det kan vara svårt att fria temperaturer. Vigo County YMCA har den perfekta lösningen genom en mängd av roliga träningsprogram som omfattar fitness, ballett, gymnastik och tumblingt o hjälpa barn att engagera sig i hälsosam livsstil över hela vintern.

Alla dessa aktiviteter kommer förhoppningsvis att få folk redo att delta i Heart Throb 6 kilometer körningsevenemang den 10 februari på Fairbanks Park. Du kan tävla med din älskling och barn för Alla hjärtans dag.

Tot Time erbjuds på andra och fjärde tisdagar i varje månad för barn i åldrarna 2 till 5. Sessionerna har en interaktiv historia tid timme, hand om lärande aktiviteter och möjligheter att utforska museet utställningar. Ytterligare sessioner erbjuds på lördag morgon i januari och februari.

Händer på Science Days kommer att ge besökare på museet möjlighet att utforska 3 D vetenskapliga experiment, tillsammans med unika användningsområden för vetenskap, teknik, teknik och matematik.

Ett partnerskap mellan museet och tegelstenen 4 Kidz ger ungdomar möjlighet att använda Lego-tegelstenar för att lära sig byggnadsförmåga genom flera projekt. Det roliga fyllda utbildningscentret går mobilt i januari och kommer att samarbeta med museet, såväl som Indiana State University och Vigo County Public Library. STEM-programmering, sommarläger, semesterläger och Mommy Me / Daddy Me-lektioner kommer att erbjudas på dessa platser. En permanent Bricks 4 Kidz utställning planeras att öppnas på Children’s Museum i början av 2018.

‘Barn är naturvetenskapsmän’, säger Renee Henry, THCMs utbildningsdirektör. ‘De observerar sin värld, gör teorier om hur det fungerar, testa dessa teorier, göra justeringar baserade på bevisen och testa igen. Även om du inte kommer med ett speciellt program, är det en pedagogisk upplevelse att besöka museet. Museet berikar barns liv genom utforskning av vetenskap och teknik för att hjälpa till med deras övergripande tillväxt och utveckling. ‘

Bouncin ‘Barn

på The Bouncin ‘Barn, Terre Haute’ s inomhus uppblåsbara centrum. Det är en rolig, prisvärd, ren och säker miljö, och uppblåsbarheten ändras varje månad för att ge nya upplevelser.

Centret innehåller åtta till 10 uppblåsbara, ett barn område, gymnasium utrymme för basket lektioner och spel, och tre rum för födelsedagsfester. Det finns en speciell $ 3 promenad i priset på torsdagar under vintermånaderna, medan inträde är $ 5 på måndagar till onsdagar och fredagar och $ 7,50 på helgerna.
mat för att gå ner i vikt snabbt Beat the Winter Blues