måste gå ner i vikt Be mig inte Falter

gå ner i vikt snabbt piller Be mig inte Falter

Okej . tydligen kan du komma in med den adressen. hmm. så. väl. i alla fall. ledsen för den stora hoo hah över ingenting. bokstavligen.

hej du killar. Jag bytte blogg. Jag använder inte pitas eller något liknande så längre. um, klicka bara på den här länken =) [män snubblar ibland över sanningen, men de flesta hämtar sig och skyndar sig som om ingenting hade hänt.

det var en riktigt hektisk vecka. den första skolveckan har äntligen slutat. (ja, helgdag tmrw) och jag är så glad. äntligen få vila! haha! Jag undrar bara om jag ska följa Vivian och hennes familj till Waiwera. Jag sa faktiskt till henne att jag gick. så jag tror jag bättre.

vi gör alla misstag i livet. Det är bara upp till oss, om vi vill rätta till dem eller lämna dem. väl. jag har verkligen inget att säga. så. ciao.

I Lovande minne av Logan Bennett och Roman Toia

Börja med en mycket dyster anteckning, jag vill dedikera idag tillträde till Logan och Roman. och till de andra två killarna, Craig Kinnear och Wikcliffe Taufoa, Siu. De dog i en bilkrasch i Te Irirangi Drive tidigt onsdag morgon. det är ett riktigt fruktansvärt sätt att börja året, och. Jag vill säga att alla i skolan saknar dig skrämmande. du är alltid med oss. det är verkligen svårt att acceptera detta, särskilt när du var en del av vardagslivet.

logan och roman, du skulle komma tillbaka och vara i 7: e form,
måste gå ner i vikt Be mig inte Falter
men den här twisten tog dig bort från oss, men jag hoppas var du än är, du mår bra. bra jämn, bättre än den här platsen vi kallar jorden. det är så overkligt, i femte formen, jag satt över logan på engelska. Jag brukade tänka, wow, han är så söt. brukade ha denna förälskelse på honom. så det är konstigt att han inte är här längre. både romerska och han var i min fysiska klass, och de var champs på basket. och romerska var riktigt bra på volleyboll. de var båda stora killar. alla saknar dig, minns att du alltid kommer att vara i våra hjärtan. det här är för ya

skulle du veta mitt namn om jag såg dig i himlen är det samma om jag såg dig i himlen måste vara stark och fortsätta,

skulle du hålla min hand om jag såg dig i himlen hjälper du mig att stå om jag såg dig i himlen hitta min väg genom natt och dag,

Jag vet att jag bara kan stanna här i himlen

tiden kan ta dig ner

tiden kan böja knäet

tiden kan bryta ditt hjärta

Har du tigger snälla, tigger snälla

bortom dörren där är det säkert jag

och jag vet att det inte finns några tårar i himlen

skulle du veta mitt namn om jag såg dig i himlen är det samma om jag såg dig i himlen måste vara stark och fortsätta,
måste gå ner i vikt Be mig inte Falter