kost för viktminskning BBB erbjuder tips om gym medlemskap och viktminskning gimmicks

gå ner i vikt med proteinpulver BBB erbjuder tips om gym medlemskap och viktminskning gimmicks

ST. LOUIS, Mo. Chanserna är att du kanske har fått ett pund eller två under semestern och försöker hålla den resolutionen för att förlora den.

Förra året fick Better Business Bureau 6 500 klagomål om gymnasier rikstäckande. Många handlade om centra som plötsligt stängde eller inte skulle återbetala olyckliga kunder. Det bästa sättet att skydda dina pengar är att betala med ett kreditkort varje månad.

‘Du får de extra skydd som ett kreditkort kan ge dig,’ sa Chris Thetford med BBB. ‘Du kan alltid utmana dessa skydd om gymnastiken stänger eller något händer som gör att du inte längre vill utnyttja det medlemskapet.

BBB fick också 4.600 klagomål om viktkontrolltjänster och dietprodukter. Många inkluderar aldrig att få produkter eller falsk annonsering.

Nedan följer andra tips från BBB:

Undvik produkter som hävdar att du hjälper dig att gå ner i vikt utan kost eller motion. Läkare, dietister och andra experter är överens om att gå ner i vikt tar arbete. Passa upp någon produkt som lovar mirakulösa resultat utan ansträngning.

Var skeptisk till att du inte behöver ge upp favoritmat eller minska mängden du konsumerar. Försök fylla på hälsosamma grönsaker och frukter så att du kan motstå högkaloribesök. Men att eliminera alla dina favoriter kan göra att du misslyckas . Det är bättre att begränsa delstorlek eller hur ofta du njuter av.

Bestäm dina fitnessmål. Det är svårt att gå ner i vikt,
kost för viktminskning BBB erbjuder tips om gym medlemskap och viktminskning gimmicks
och du måste hitta ett program du kan hålla fast vid, och helst det du tycker om. Hitta en hälsoklubb eller träningsanläggning som är bekväm och som erbjuder tider som passar ditt schema.

Besök anläggningen innan du går med. Kontrollera renlighet, tillräcklighet för utrymme, maskiner och instruktörer och andra faktorer som är viktiga för dig. Fråga om du kan pröva anläggningen innan du går med.

Tänk på din budget. Fråga hälsoklubben om ‘anslutning’ eller anmälningsavgifter och pågående månatliga kostnader. Behöver du en viktminskning plan du att köpa speciella livsmedel? Kan du avbryta om du flyttar eller upptäcker att programmet inte uppfyller dina behov? Om anläggningen stänger kan du överföra ditt medlemskap till en annan anläggning?

Läs hela kontraktet. Listar det alla tjänster och anläggningar och driftstimmar? Är allt som säljaren lovat ingå i kontraktet? Vad ingår i månadsavgiften och vad kostar dig extra? Vad är den totala kostnaden,
kost för viktminskning BBB erbjuder tips om gym medlemskap och viktminskning gimmicks
inklusive inskrivningsavgifter och finansieringsavgifter?