kost för att gå ner i vikt Behandlingar hjälper Westbury mamma diet

hur går jag ner i vikt snabbt Behandlingar hjälper Westbury mamma diet

Westbury mamma Hannah Beeson förvandlade sitt liv genom att förlora nästan tre och en halv sten på bara sex månader på en bantningskurs och nu hoppas hon hjälpa andra att göra detsamma.

Hannah, 26, hade gradvis gått i vikt i fem år, inklusive under två graviditeter, och blev alltmer olycklig med sig själv.

Trots att han hade ett lyckligt hem i Lopes Way, kunde man med Ryan och döttrar Lily, tre och Evie, en, Hannah inte se sig själv i spegeln.

‘Att vara överviktig gjorde mig väldigt självmedveten. Att vara redo att gå ut var en syssla. Inget såg ut sig snyggt eller monterat ordentligt.

‘Jag märkte att min svärmor gick ner i vikt ganska snabbt och frågade henne om det,’ sa hon. ‘Jag var ganska skeptisk i början. Jag sa alltid att jag inte skulle betala någon annan att väga mig och att delta i en grupp tycktes vara en allmän antagning om min egen oförmåga att göra något åt ​​det.

‘Men det stöd du får från konsulten och alla andra människor där är verkligen till hjälp för att hålla fast vid en hälsosam kost.

‘Förutom alla råd om vad du ska äta och det är inte så restriktivt som du kanske är rädd för att lära dig att gruppen som helhet har förlorat, säg 90 kg en vecka är en stor motivationsfaktor.’

En ivrig kock, Hannah har anpassat sina måltider för att använda lågt kaloriinnehåll och hälsosamma alternativa ingredienser i vanliga rätter, som lasagne med kvark och äggtillsättning och kli av bran gulrot.

‘De smakar inte lika bra som vanligt, men du får en daglig’ synd ‘ersättning, så om du gillar att ha enstaka glas vin och choklad på kvällen kan du. Jag hade ganska många kinesiska takeaways. ‘
kost för att gå ner i vikt Behandlingar hjälper Westbury mamma diet