hur mycket kalorier ska man äta Bears tar på sig Yik Yak

gå ner i vikt utan träning Bears tar på sig Yik Yak

Redaktörens anteckning: En Yik Yak-post som tidigare citerats i den här artikeln har tagits bort. Posten gestaltade respektlöst mot slaveriets historia i USA och uppfyllde inte Daily Californias redaktionella normer.

Cymbalskraschen, överblåsningsblasterna, lamporna lyser och Yik Yak trycker säkert på scenen som skiner som den nyaste stjärnan som påverkar UC Berkeleys studenter ‘digitala och anonyma playbill.

Appen, som ursprungligen startades av Tyler Droll och Brooks Buffington, utexaminerade av Furman University i Greenville, South Carolina, ger konsumenterna chansen att ‘få ett levande flöde av vad alla säger om dig.’ Appen, finansierad av Atlanta Ventures, släpptes i november 2013 och tillåter användare att skapa, visa, upvote (‘liknande eller downvote (‘ ogillar ‘) anonyma inlägg runt en 1,5 mils radie. Endast sex månader efter det att den släpptes rankades den 20: e mest nedladdade sociala medieappen i Förenta staterna.

Som ett företag riktar sig Yik Yak till studenter speciellt högskolestudenter. Förra veckan tog de en 45 fot buss ner i västkusten på besökande skolor, till exempel Oregon State University, University of Portland och University of Nevada, Reno. De ‘tar över högskoleläger’ i 29 olika städer och fiverifferent-stater för att uppmuntra studenter att ‘bli skraj’ och ‘rida yak bokstavligen.

Men är Yik Yak problematisk? Hittills har det funnits 12 skolor som har haft problem med denna ansökan University of Southern Mississippi, Townson University och Virginia Tech, för att nämna några.

Vi på Clog tror att kunskap leder till reaktion; din kunskap om denna app och dess olika funktioner kommer att leda till antingen din fortsatta användning och support av Yik Yak som en app eller en förakt av nästa heta skvaller webbplats afterAnonymous Communication BoardCollegiate. För att komma igång har vi segmenterat Yaks från de senaste två veckorna till olika kategorier för att hjälpa dig att bestämma vad du tycker om det globala fenomenet.

Dessa Yaks är halv intelligenta tankar som många människor har tänkt på men gör varje dag. Dessa slumpmässiga tankar är ofta kommentarer om olika saker som vi alla relaterar till. Många av dessa inlägg rackar upp 150 plus upp röster. Här är några av våra favoriter:

mig själv skulle jag gå och lägga mig klockan 9:30. Jag borde vara en komiker. företag ville verkligen att jag skulle läsa och behålla informationen i läroböcker som de skulle sätta den skiten på baksidan av spannmålslådor. verklig kamp är att hitta styrkan att stänga datorn när Netflix säger episod i 9 8 7 6 Passiva aggressiva Yaks

Dessa Yaks unityhe gemenskap av college rumskamrater riktade till rumskompis som vi alla kan konfrontera. Det kan också påminna allmänheten om att ofta de flesta rumskamrats diskord kan härröra från bristande ömsesidig respekt. Och självklart finns det alltid ett klagomål om AirBears.

DON BEHÖVER DIN LAMP FÖR ATT SITT PÅ DIN DATOR. Jag försöker sova. stör mig när folk går till en konsert och snapchat eller videoband varje låt. Som om du aldrig kommer att titta på det igen så varför tycker du om upplevelsen medan du är där?

till rumskamrater som medvetet försummar att ersätta den sista rullen toalettpapper i ett badrum. är Berkeley topp 5 i världen för datavetenskap men som botten 5 för wifi? Party Yaks

Vanligtvis bestående av kritik av specifika broderskap, uttrycker dessa Yaks oro för UC Berkeley festkultur. Här tjänar Yik Yak som ett öppet forum där everyonecan räknar ut var festen är tonight.

får användarna att gå ner i vikt, uppenbarligen. Det omöjligt att äta när det finns en drake som skyddar ditt kylskåp. öppen fest i Doe nordläsningsrummet BYOB (Ta med egna böcker) på polisradio, chefen, vi på frathuset men vi kan komma in för att vi inte känner någon. ‘pappa går med litet barn, ingen skrikande, mycket folk är hungover. ‘ av freshman som försöker ens en marijuana dö. Studie Yaks

Yaks kommenterar den svåra delen av arbetet hård / lek hård kultur förkunnar oss på det dagliga. Närmare på campus, kommentarer om de mest populära professorerna upptar Yak scenen. När du går närmare Piemonte och Southside, har kampen om att studera för den extra timmen eller fånga på det senaste Netflix-showet eller världsserien spelet dominerat att det var smart i gymnasiet, jag svär! till Berkeley, där du arbetar det hårdaste du någonsin arbetat för de värsta betyg du någonsin fått. ljus. Slår på sexig musik. Byter till några bekväma kläder. Förbereder fingrarna till handling. Intäkter till kod. du hade en svår känslomässig uppdelning medan du studerade för midterms, studerade du ens faktiskt? Jag har denna klarhetstid där jag undrar om allt detta studerar ens gör någonting. Nyheter Yaks

Finns det en annan ambulans på Channing Circle på gameday? En polisbil som kör genom Sproul? Din professor låter dig skriva i dina frågor? Vad är den nya modetreningen? Vi kan lika väl kalla Yik Yak den mest nya och förbättrade nyhetskällan där ute.

fotbollslag ger $ 65m inkomster varje år och spenderar $ 35m på programmet. Vila går till andra sporter och skolan. Känn dina fakta CitingESPNisFrat 17 år gammal vann bara Nobels fredspris och här brinner jag Easy Mac. Lorde konserten på din historia gick du ens? nådde Amerika. Bra att de passerade hela kroppen kondomer på Sproul idag. tillbaka från BART och tittat på västra Oakland yaks. Sedan kommer jag till Piemonte. Tala om skillnaden mellan natt och dag. Confessional Yaks

Skäms du över din alltför frekventa bussanvändning? Hur många episoder av One Tree Hill såg du igår kväll? Vad fick du på din sista mittperiod? Vi vill alla verkligen veta att det bara kan vara Yak om det lite mer.

ha Facebook att berätta för mig att jag inte är populär, Tinder att berätta att jag inte är varm, Yik Yak att berätta för mig, jag är inte rolig, och Berkeley säger att jag inte är smart. min rumskompis pappa på Grindr. saknar gruppen nära vänner jag bildade i gymnasiet. Det verkar som att hitta det här. Källor: Just Ardunder Creative Commons.
hur mycket kalorier ska man äta Bears tar på sig Yik Yak