hur många kalorier är ett kilo Behov för hantering av postpartum kvinnor

träningsprogram viktminskning Behov för hantering av postpartum kvinnor

Syfte: Att beskriva viktminskningsinformationssökande beteenden hos postpartum kvinnor. Studiedesign och metoder: Studien är en del av en större longitudinell beskrivande studie av faktorer som hör samman med kvinnornas självhantering av deras gestationsviktminskning efter födseln. Deltagarna besvarade frågor om viktminskningsåtgärder som de planerat att få tillgång till, hade mottagit, önskade att de hade mottagna och önskade informationskällor. Totalt 250 kvinnor registrerades under postpartum sjukhusvistelsen, 179 avslutade en uppföljning på 4 månader. Resultat: En stor del av provet (53,3% av normala kvinnor,
hur många kalorier är ett kilo Behov för hantering av postpartum kvinnor
79% av överviktiga kvinnor , och 81,4% obese kvinnor) identifierade planer på att söka information om viktminskning, men nästan 85% fick ingen information från vårdgivare med 4 månader efterparti. De mest rapporterade önskade informationsämnena föll under kategorin av specifika strategier för att gå ner i vikt. Majoriteten av kvinnorna i urvalet hade tillgång till hälsoinformation online hemifrån, arbete eller ett bibliotek,
hur många kalorier är ett kilo Behov för hantering av postpartum kvinnor
men fler vita kvinnor hade denna tillgång än gjorde Black eller Hisp ana kvinnor. Kliniska konsekvenser: Sjuksköterskor i postpartum sjukhus har en unik position att tillhandahålla information av hög kvalitet med strategier för hantering av postpartumförlust av gestationsvikt. Tillhandahållande av högkvalitativ online- eller tryckinformation kan ge grunden till framgångsrikt stöd för viktminskning för förebyggande av gestationsviktens retention och långsiktigt underhåll av en hälsosam vikt.