hjälp med att gå ner i vikt Beaufort County bibliotek kan hjälpa till med ditt nya år

gå ner 5 kilo snabbt Beaufort County bibliotek kan hjälpa till med ditt nya år

Vi vet alla att nyårets resolutioner är väl avsedda och lätt att bryta. Få årets resolutioner att hålla fast genom att inte göra det svårare än det måste vara. Baserat på studier av tidigare resolutioner, om du har ordaliserat eller skrivit din upplösning, är du redan före spelet. Din upplösning har benen att stå på om du ‘lägger den där ute’, vad ‘det’ spenderar mindre pengar, tränar mer, bor på diet, volontärarbete eller gör mer för andra, tänker innan du pratar, är snäll eller tittar på din temperament, starta en hobby eller plocka upp ett brännareprojekt och slutföra det, frikoppla ditt hem eller kontor, eller skära ner på att dricka, röka eller spela. Ett annat sätt att få det att hålla fast? Gör det genom januari, och du har en mycket bättre chans att lyckas hela året.

Beaufort County Library-systemet har utmärkta resurser att hjälpa till. Om du vill bli organiserad, skära ner på pappersbunkarna (mitt största problem) och anta ett enklare liv för att få tid att göra mer meningsfulla saker, kolla in avsnittet 648.8 i nonfiction. Där hittar du ’10 minuters organisering: 400 fantastiska tips för att organisera varje rum i ditt hus, trots din familj!’, Av Sara L. Hunter; ‘Rensa din röra med Feng Shui’, av Karen Kingston; ‘Hoarders’ säsonger en och två på DVD (för att skrämma dig till handling); och ‘Organiserande magi: 40 dagar till ett välordnat hem och liv’, av Sandra Felton.

Kanske vill du laga mer och äta mindre. Det finns kost- och hälsovårdskostnader för att laga dina egna måltider. Innan du blir mer bekant med snabb och enkel matlagning, kan det verka skrämmande. Men vi har en massa saker att göra Det är lättare för dig i 641.5-sektionen. Tips om att använda en långkokare finns i 641.5884. Matlagning för nybörjare är 641.512. Information om konservering och konservering är i 641.4. Och om du verkligen hoppas göra saker lätt, vad sägs om mikrovågsugn? Se 641.5882. Snabba och enkla recept och framåtlagning kan hittas i 641.555.

En annan av våra största avsnitt i nonfiction är viktminskning planer, som finns i 613.25. ‘Tio år tunnare: 6 veckor till en smalare, yngre tittar dig!’, Av Christine Lydon och ‘Fighting Fat !: Hur man klarar hjärtsjukdom och cancer och gå ner i vikt: En praktisk guide till fetter, oljor och kolesterol’ av Kathleen Mayes finns där. Tips om hälsosam matlagning och ekologiskt trädgårdsarbete finns i 641.5637. Yoga, Pilates, Viktträning, Power Walking, Zumba och andra träningsböcker och DVD-skivor finns i 613.71.
hjälp med att gå ner i vikt Beaufort County bibliotek kan hjälpa till med ditt nya år