gå ner i vikt styrketräning BBB erbjuder tips för att utvärdera vikt

tips på viktnedgång BBB erbjuder tips för att utvärdera vikt

ST. LOUIS, MO (KTVI) Det är en gemensam nyårsupplösning: bli lämplig, men det kan också göra dig till en målskammare. Chris Thetford från Better Business Bureau (BBB) ​​har råd som kan hjälpa dig att utvärdera träningsklubbar, gym eller viktminskningsprogram för att undvika bedrägerier och hitta pålitliga företag.

Innan du investerar i kost- eller träningsplaner eller produkter, erbjuder BBB dessa åtta tips:

Undvik produkter som hävdar att du hjälper dig att gå ner i vikt utan kost eller motion. Läkare,
gå ner i vikt styrketräning BBB erbjuder tips för att utvärdera vikt
dietister och andra experter är överens om att gå ner i vikt tar arbete. Passa upp någon produkt som lovar mirakulösa resultat utan ansträngning.

Var skeptisk till påståenden om att du inte behöver ge upp favoritmat eller minska mängden du konsumerar. Försök fylla på friska grönsaker och frukter så att du kan motstå högkaloribesök. Att eliminera alla dina favoriter kan dock göra att du misslyckas. Det är bättre att begränsa delstorleken eller hur ofta du njuter av.

Bestäm dina fitnessmål. Dess hårt arbete för att gå ner i vikt. Hitta ett program du kan hålla med, och helst en som du tycker om. Behöver du en viktminskning plan du att köpa speciella livsmedel? Kan du avbryta om du flyttar eller upptäcker att programmet inte uppfyller dina behov?

Hitta en hälsoklubb eller träningsanläggning som är bekväm och som erbjuder tider som passar ditt schema.

O Besök anläggningen innan du går med. Kontrollera renlighet, tillräcklighet för utrymme, maskiner och instruktörer. Fråga om du kan pröva anläggningen innan du går med. Om anläggningen stänger kan du överföra ditt medlemskap till en annan anläggning?

O Tänk på din budget. Fråga hälsoklubben om eller anmälningsavgifter och pågående månatliga kostnader.

O Läs hela kontraktet. Vad ingår i månadsavgiften och vad kostar dig extra? Vad är den totala kostnaden, inklusive inskrivningsavgifter och finansieringsavgifter?

O Förstå dina rättigheter att säga upp ditt kontrakt. Missouri lagar ger konsumenterna rätt att säga upp ett hälsoklubbsavtal inom tre dagar efter det att de undertecknats. Lagen säger tre arbetsdagar,
gå ner i vikt styrketräning BBB erbjuder tips för att utvärdera vikt
men om anläggningen är öppen på helgerna kan dessa dagar räknas som arbetsdagar.