gå ner i vikt snabbt och effektivt baserad bantning världen konsult

middag under 500 kcal baserad bantning världen konsult

7 bästa tips för att gå ner i vikt, enligt Derbyshire-baserad Slimming World-konsult. Om du vill förbättra din hälsa till bra, men kämpar för att veta var du ska börja, kommer dessa enkla bantningsstrategier att hjälpa dig att komma igång15: 55, 19 APR 2015Uppdaterad11: 53, 25 JUL 2017

Skinka och svamp omlette (Bild: Slimming World)

Få dagliga uppdateringar direkt till din inkorg + Prenumerera Tack för att du prenumererar!

Kunde inte prenumerera, försök igen senareInvalid Email

När du har mycket tyngd att förlora kan det känna att du har ett berg att klättra innan du börjar se eller känna några positiva förändringar. Men sanningen är att om du är överviktig, förlorar bara 10% av din kroppsvikt stora fördelar för din hälsa.

Gå ner i vikt och trim ner din midjestorlek och du kommer att minska din risk att utveckla hjärtsjukdom, minska blodtryck och kolesterolnivåer och minska risken att utveckla vissa cancerformer samt diabetes typ 2, stroke, andfåddhet, fertilitetsproblem och astma Du kommer också att förbättra ditt mentala välbefinnande genom att öka ditt humör och självkänsla. Så vad stannar du?

Jag är en ny slimming World-konsult i Derbyshire och jag kan inte vänta med att visa människor hur, med stort stöd och en fantastisk matplan, kan det gå ner i vikt och hålla det bra för gott. Efter att ha gått i vikt som en bantning Världsmedlem själv, jag vet hur viktigt det är att hantera din vikt hälsosamt för att må bra, se fantastiskt ut och i slutändan leva längre! Jag förlorade 3st och jag känner mig fantastisk.

Med sitt fantastiska ‘Club 10’ -program uppmuntras Slimming World-medlemmarna att förlora 10% av sin kroppsvikt genom en kombination av att ge gruppstöd, en generös och flexibel ätaplan och ett aktivitetsprogram som uppmuntrar slimmers att gradvis börja flytta mer i en sätt som är realistiskt och hållbart.

När de når detta mål, belönas de med en gratis veckas närvaro hos deras Slimming World-grupp.

Om du vill förbättra din hälsa till bra, men kämpar för att veta var du ska börja, kommer dessa enkla bantningsstrategier att hjälpa dig att komma och du kommer snart att vara bra på väg till bättre hälsa.

1) äta rätt

Vi är alla berättade hur viktigt det är att äta rätt saker om vi vill klara en hälsosam vikt. Men vad är de ‘rätt’ sakerna? Efter att ha slankat ner mig tror jag verkligen Slimming Worlds ‘Extra Easy’ ätplan är den enklaste att följa, flexibel och praktisk viktminskning plan i världen! Det passar in i hela familjen och är helt i linje med alla erkända hälsosamma maträtter. Planen uppmuntrar slimmers att tillfredsställa deras aptit med vad vi kallar ‘fria livsmedel’ livsmedel som fyller och naturligt lägre i kalorier. Dessa inkluderar frukt och grönsaker, pasta, ris, potatis, pulser,
gå ner i vikt snabbt och effektivt baserad bantning världen konsult
ägg, magert kött och fisk, som kan ätas utan att väga eller mäta och är basen för massor av läckra hemlagade måltider.

För att säkerställa en hälsosam balanserad diet innehåller planen även dagliga uppmätta delar av mat som är rik på kalcium och fiber, som lågfettiga mejeriprodukter, fullkornsbröd och spannmål.

Samtidigt är ingenting förbjudet, så du kan njuta av alla dina favoritdrinkar i mått, som choklad, vin eller lite sås om du vill ha det, så du behöver aldrig känna sig berövad.

2) bli aktiv

De flesta av oss vet att regelbunden motion har många hälsofördelar, det kan minska risken för stora sjukdomar, till exempel hjärtsjukdom, stroke, diabetes och cancer med upp till 50% och sänka risken för tidig död med upp till 30% från NHS). Vid Slimming World är det inte nödvändigt att träna, men vi vet att övningar inte är viktiga för att gå ner i vikt, men vi ser oftare att öka aktivitetsnivåerna kompletterar våra medlemmars viktminskning och hjälper till att hålla vikt och ha bevisade fördelar för mental hälsa och välbefinnande.

Övning har många hälsofördelar

Att vara aktiv behöver inte innebära att man går med i gymmet, går på skrämmande startläger eller kör maraton, om du inte vill ha det. Om du inte tycker om motion så kommer du helt enkelt inte att kunna behålla Det är på lång sikt. Istället är det bra med Slimming Worlds strategi att bli aktiv, att du kan börja små, till och med fem eller 10 minuters aktivitetsräkning. Därefter är målet att gradvis bygga upp i din takt till den rekommenderade 30 minuters måttlig aktivitet om dagen. Att bygga aktivitet i din rutin kan vara lika enkelt som att gå barnen till skolan istället för att köra, ta trappan istället för hissen eller parkera bilen längre från jobbet och gå på extra avstånd. I stället för att träffa vänner för en chatt över kaffe och kaka, varför inte ordna att gå en promenad och prata runt blocket istället?

3) Drick smart

Förutom att det innehåller kalorier som inte fyller oss i hur maten gör det, gör alkohol ofta att vi vill äta mer och försvagar vår beslutsamhet att göra hälsosamma val. Att dricka för mycket kan göra det svårare att kontrollera din kropps glukosnivåer också som är kopplad till typ 2-diabetes samt hjärtsjukdom, cancer, fet leversjukdom och irritabelt tarmsyndrom. Forskning som genomfördes av Slimming World och YouGov förra året konstaterade att när vi dricker alkohol har de flesta av oss en ‘tipppunkt’, varefter vi fortsätter att äta och dricka mycket mer än vi tänkt leda oss att konsumera ett jättestor genomsnitt på 6.300 extra kalorier i mat och alkohol över två dagar.

Alkohol gör att vi ofta vill äta mer och försvagar vår beslutsamhet

Hos Slimming World behöver du inte ge upp någonting för att gå ner i vikt, även sprut och det är möjligt att göra hälsosamma förändringar utan att missa. Till exempel, om du gillar en drink, kan enkla swappar som att välja dietblandare eller göra dina drycker längre genom att tillsätta sodavatten eller dietlemonad för att göra dem till en vinspritzer eller lager shandy kan göra stor skillnad. Du kommer känna dig mycket bättre nästa dag och du är mycket mer sannolikt att hålla din bantningskampanj på rätt spår. Växlande mellan alkoholhaltiga och alkoholfria drycker är en annan bra strategi,
gå ner i vikt snabbt och effektivt baserad bantning världen konsult
det är billigare och du kommer nog att tacka dig för det nästa morgon!