gå ner i vikt med styrketräning Behöver du gå ner i vikt snabbt

vill gå ner i vikt Behöver du gå ner i vikt snabbt

Om du behöver gå ner i vikt snabbt, är Kålssuppediet ett alternativ för dig. Detta är en 7-dagars viktminskning plan som fungerar genom att minska mycket av ditt kaloriintag. Dieten låter dig äta så mycket kål soppa som du behöver dagligen eftersom de är mycket små kalorier i kåldieten.

Du måste också ha soppan med en blandning av mat. Här är menyn för kål soppa kost som hjälper dig i ditt behov av att gå ner i vikt snabbt:

Sjunde dagenHa Kål Soppa med brunt ris, grönsaker och fruktjuice. Potatis är inte tillåtna. Socker i saften är inte heller tillåtet.

Kål soppdiet omfattar inte träningsrutin som en del av viktminskningsplanen. Det koncentrerar sig uteslutande på din diet varje dag i sju dagar. Eftersom måltiderna sällan finns på många restauranger, kan du behöva laga mat och äta dina måltider i ditt hem. Men soppan är lätt förberedd.

Med kåldieten kommer du sannolikt att förlora ca 10 pund på en vecka. Vid slutförandet av de 7 dagarna måste du stoppa kosten. Om du behöver förlora ytterligare vikt måste du vänta i 2 veckor innan du fortsätter med denna diet. Detta beror främst på att kosten är brist på näring. Så, även om du behöver gå ner i vikt snabbt, måste du fortfarande följa denna 2 veckors väntetid. Detta är för att säkerställa att du får allt näringsämne som krävs av din kropp under viloperioden.

Även om ditt behov av att gå ner i vikt snabbt är avgörande och kosten är bra för din viktminskning, behöver din kropp fortfarande ha rätt och tillräckligt näringsämne. Som sådan är det lämpligt att balansera kosten med multivitaminer.

På grund av bristen på näring och kalorier är kålsoppsdiet inte lösningen för långsiktig viktminskning. Mest sannolikt kommer du att bli uttråkad lika snabbt som du förlorar din vikt. Kålssoppa Dieten är ändå mycket låg i fett, fiberbelastad och det kommer att få dig att gå ner i vikt snabbt och du kommer in i önskad form på bara 7 dagar.
gå ner i vikt med styrketräning Behöver du gå ner i vikt snabbt