bra kost för viktminskning Bears live blogg

hur går man ner i vikt snabbt Bears live blogg

10:19 På tredje och 8, Elvis Dumervil säckar Mitchell Trubisky, och Bears går tre och ut. De ser helt otrevlig ut. Trent Taylor återvänder punkten 19 yards till 49ers 46 yard linje.

10:26 På tredje och 9 från 49ers 47 kastar Garoppolo något bakom Louis Murphy, som körde en grunt korsningsväg och Bears-backbacken Kyle Fuller ripper bollen ur Murphy-händerna för att göra avlyssningen. Bears boll.

10:36 På tredje och fema från 49ers åtta gårdslinjen kastar Trubisky ett touchdown-pass till Dontrelle Inman, som slog reservebackback Greg Mabin över slutet av slutetzonen. Mabin spelade för Dontae Johnson, som skadades på föregående lek. Björnar leder 7 3.

10:37 Nyckelord på den enheten: Solomon Thomas hoppade utanför på tredje och 7. Och på tredje och 2 gav K Williams en 11-hektar fångst till Kendall Wright, som körde en snabb snedväg. Jag förstår inte varför Robert Saleh gör det möjligt för hans hörn att slå genom snabba snedstreck på tredje och korta så ofta. De ska använda inuti hävstång för att ta bort de inre brytvägarna.

10:47 Garoppolo flyttar lätt brottet i den röda zonen med tre raka utföranden längre än 15 meter. Men när han når den röda zonen, kastar han ett pass till Murphy som är ute av gränsen, och kastar sedan ett fyrgårdspass till Carlos Hyde på tredje och 7. Gould gör ett 28-meters fältmål och Niners-spåret 7 6.

10:55 På tredje och 10, krypterar Trubisky och blir åtgärdad av Reuben Foster sex inches kort från den första nere.

11:05 På första och 10 från 49ers 24, fäller Garoppolo en handoff, rullar åt höger och går in i Lamarr Houston, som suger Garoppolo för en 11 yard förlust. 49ers punkt tre spelar senare.

11:06 Tarik Cohen returnerar punkten 61 meter för touchdownen. Bears lead 14 6. Han sprang bakåt först, vände sig om och sprang ca 80 meter orörd. Spelet såg ut som en höjdpunkt från en utmatningsrulle.

11:22 Garoppolo flyttar brottet till Bears sju gård, men George Kittle förbjuder en falsk start, och då gör Marquise Goodwin på nästa spel. På tredje och 11 från Bears 17, slingrar Garoppolo rullar till höger, bakåt och kastar ett rep till Kittle, som hoppar och hämtar bollen ur gränsen. Nästan såg ut som Catch, men leken räknade inte. Gould gör ett mål på 35 gård och Niners spår 14 9.

11:24 Den första halvan slutar. Bears kommer att få bollen att starta andra halvleken.

11:27 49ers åtagit sig åtta straff i första halvåret och sex genomfördes. Ny quarterback. Samma otipipinerat lag. Det Kyle Shanahan felet.

11:47 På tredje och 6: e från 49ers 42 gårdslinje, lindar Solomon Thomas en enda näsanvändning, slår centret, träffar Trubisky och tvingar ett ofullständigt pass. Att det bästa sättet att använda Thomas som en passande rusa näsa tack på tredje nere. 49ersna får bollen vid deras 14 efter spetsen.

12:00 Garoppolo flyttar brottet till den röda zonen för fjärde gången,
bra kost för viktminskning Bears live blogg
men den här gången kastar han ett två gårdskort till Kendrick Bourne på tredje och 6 från 16. Bourne fångar bollen, men tjänstemänna flaggar honom för olaglig röra eftersom han gick ut ur gränsen innan han gjorde fångsten. Förlust av ner. Gould gör ett mål på 34 gård och 49ers spår 14 12. Brottet är 0 4 i den röda zonen idag.

12:08 Först ner, Trubisky fumlar snapen och återställer bollen. På tredje plats glömmer björnarna att blockera Cassius Marsh, som stripar Trubisky. Trubisky återhämtar sig och tredje kvartalet slutar. 49ersna borde vinna det här spelet.

12:11 49ersna får bollen på sina 48 efter spetsen. De behöver bara ett par första downs för att komma in i field goal range.

12:18 På andra och 2 från Bears 33 förbinder Garrett Celek ett block i bakre straff som slår 49ers utanför målområdet. På tredje och 14 från Bears 45 kastar Garoppolo för högt för Louis Murphy, och passet är ofullständigt. 49ers punkten.

12:28 På tredje och 12 från 49ers 48 krypterar Trubisky för sex meter. Då Bears punkten. Trent Taylor gör en rättvis fånga 49ers åtta gårdslinjen.

12:47 Gould gör ett mål på 24 gård med fyra sekunder kvar. 49ers ledningen 15 14.

12:49 49ers vinst. Håll dig klar för mina betyg och efterspel Periscope.

Jag tror att de är bekymrade över hållbarhet. Nästa säsong kommer de förmodligen att ha mer back up rb med hastighet så att de kommer att vara mindre oroad. Jag misstänker att de spelar Hyde eftersom de inte vill helt och hållet överge insidan. Hyde gör det bra när han kommer i rymden. Saken är att så gör många andra rb att de också ville ge Hyde fler representanter för att se vad han har. Breda kommer att återvända så att de inte behöver utvärdera honom så mycket som någon som blir friagent. De verkar ge honom mer bär eftersom säsongen fortsätter.

Bra första vinnare för Jimmy G som en 49er! Visst ser den del på QB. Den röda zonen var definitivt ett problem som måste rengöras, men han gjorde ett bra jobb för att flytta bollen konsekvent och hålla körningar med nyckel 3: a nedgången.

För dem i JG-läget i bubbla wrap är det därför han borde spela. Ja, han tog några träffar. Men ingenstans nära så många som Beathard. Han är snabbare med sina beslut, och snabbare med hans frisläppande. Och helt enkelt en bättre QB, åtminstone just nu, vilket hjälper resten av spelarna att se bättre ut. Det viktigaste är att han nu har ett annat spel att börja med erfarenhet under sitt bälte, vilket bara kommer att vara en positiv uppgift till nästa år.

Också noterade någon annan hur QB som har varit här 5 veckor och har full kontroll över brottet korrigerade hans skicklighetsspelen spelare på var att ställa upp? Att ta kontroll. Han är en naturlig ledare och det här laget är bättre att vänja sig i huddle nu, låt honom vara ledare.

sebnynah på 49ers teckna CB Richard Sherman till tre år, $ 39 miljoner kontraktMood_Indigo på 49ers teckna CB Richard Sherman till tre år, $ 39 miljoner kontraktMood_Indigo på 49ers teckna CB Richard Sherman till tre år, $ 39 miljoner kontraktScooter_McG på 49ers teckna CB Richard Sherman till tre år, $ 39 miljoner kontraktMood_Indigo på 49ers teckna CB Richard Sherman till tre år, $ 39 miljoner kontraktMood_Indigo på 49ers teckna CB Richard Sherman till tre år, $ 39 miljoner kontrakt80 på 49ers teckna CB Richard Sherman till tre år, $ 39 miljoner kontrakt80 på 49ers teckna CB Richard Sherman till tre år, $ 39 miljoner kontraktMidWestDynasty på 49ers teckna CB Richard Sherman till tre år, $ 39 miljoner kontraktMax problemet är Goff och Russell på 49ers teckna CB Richard Sherman till tre år, $ 39 miljoner kontraktTwitter
bra kost för viktminskning Bears live blogg