viktminskning träning Blixt faller till flammor

mat för viktnedgång Blixt faller till flammor

Johnny Gaudreau hade ett mål och en hjälp, Mike Smith gjorde 33 sparar, och Calgary Flames slog NHL-ledande Tampa Bay Lightning 5 1 på torsdagskvällen för sin femte raka seger.

Micheal Ferland, Sam Bennett, Mark Jankowski och Matthew Tkachuk gjorde också för att hjälpa Flamesna att förbättra sig till 11 5 4 på vägen. Gaudreau har nio assists och 10 poäng under en fem matchspetssträcka.

Hedman slogs på sidan av hans vänstra knä under en kollision med Calgarys Garnet Hathaway och behövde hjälp till omklädningsrummet. I tisdagskvällens spel mot Carolina kunde Hedman inte lägga någon vikt på hans vänstra skridskoåkning till bänken med tre minuter kvar i den andra men återvände två minuter senare.

Ferland öppnade poängen 29 sekunder i matchen under 2 på 1 av ett pass från Sean Monahan. Ferland lägger till en assistans och har en fyra matchpoängsstreck (fyra mål, åtta poäng),
viktminskning träning Blixt faller till flammor
medan Monahan har poäng i fem raka (fem assists, åtta poäng).

After Point gjorde 31 sekunder i andra, tog Flames en 3 1 led på mål av Gaudreau klockan 16:48 och Bennett på power play 1:55 senare.

Tampa Bay s Cedric Paquette misslyckades med att göra ett straff på 5:15 i sekundet.

Jankowski och Tkachuk hade tredje periodens mål.

Lightning målvakt Andrei Vasilevskiy slutade 19 skott.

ANMÄRKNINGAR: Tampa Bay D Dan Girardi, som tog ett slapskott på nacke söndag, missade sitt andra raka spel men kunde återvända efter Lightning’s bye week. Flames RW Jaromir Jagr förblir ute med vad laget kallar en Lågkroppsskada. Han har missat 17 matcher, inklusive de senaste fyra och 11 av de senaste 16 åren.
viktminskning träning Blixt faller till flammor