gå ner i vikt snabbt utan träning Bison vinna ett spel som lever upp till hype

måste gå ner i vikt Bison vinna ett spel som lever upp till hype

Burgums Kilbourne-grupp äger inte det mesta av downtown FargoOtter Tail Power Company-namn Todd Wahlund FinansdirektörAmerican Federal Promotes Adam BraunbergerlifestyleHeadlinesAway from Home: Key West, FloridaFuture smarta hem kommer att rulla upp TV, hjärnvågsbad och så mycket mer coola sakerNy stormar piskar upp minnen av gamla Fargo VA att hålla veterans rådhus, krav klinikBIO Girls melds mentorskap, fitness och tro Tron att lördagens spel mellan North Dakota State och Youngstown State skulle bli en bra gammaldags slobberknocker bekräftades inte bara av lagen ‘spelar på fältet, men av någon extracurricular aktivitet av Penguins’ fans.

Efter att Bison s RJ Urzendowski gjorde en ESPN värdig touchdown fånga tidigt i andra kvartalet en hand, vänsterhänt på ett kula till hörnet av slutet zonen av Easton Stick en Youngstown State fan kastade en skål chili på NDSU mottagaren som han jogade tillbaka till bänken. Östra kickoff som visade sig vid Stambaugh Stadium var exakt vad som förväntades av en Missouri Valley Football Conference matchning av intensivt fysiska, försvar och köra orienterade lag.

I dagens värld av oändlig mediahype och social media-titillation har spelet mellan bison och pingviner faktiskt uppnått en sällsynt sak: det levde upp till hype.

Cam Pedersen startade ett 36-hektar fältmål i övertid för att ge Bison en 27 24 seger i en omsättningsfri, utmärkt spelat fotbollsmatch mellan till högnivå Football Championship Subdivision-lag. Applåder runt.

Ge Bison överhanden i den brutala konferensloppet. De förbättrades till 3 0 i ligan och totalt 6 0. Det första benet på klacken delen av deras schema är ute av vägen med en seger. NDSU har en tvåspelsledning på preeseason league co favorit South Dakota State (nu 1 2 i ligan),
gå ner i vikt snabbt utan träning Bison vinna ett spel som lever upp till hype
som drabbades av en ful hemsk förlust till Northern Iowa på lördag. Bison leder också Youngstown State med två spel.

NDSU är bunden ovanför dalen med förvånande South Dakota, vilket också är 3 0 i ligan och 6 0 totalt. Det 11 november spelet på Fargodome mellan NDSU och USD ser ut som viktigare i veckan.

Detta spel blev till en showcase av begåvade quarterbacks.

Stick var det viktigaste vapnet för Bison, rusar för 172 meter på 11 bär. Kombinera det med en 11 för 20 passande prestanda, inklusive två touchdowns, och junioren var spelare i spelet. Han har en konferensspelare av årstypsäsongen.

Stick var Superman för Bison och elektrifierade 16,408 med sina ben. Efter att ha visat anmärkningsvärd atleticism på några körningar under de tre första kvartalen, vände han på jetsna på en 80-yard touchdown kör på det första spelet i fjärde kvartalet. Det gav NDSU en ledning på 24 17.

På andra sidan var Nathan Mays, Youngstown State s quarterback quarterback. Han var också hans lag s bästa vapen, körde för 81 meter och kasta för två touchdowns.

Mays var Superman för pingvinerna. Hans perfekta pass till Damoun Patterson på en tredjedel och 6 sen i fjärde kvartalet gick för 35 meter och var fortsatt en kritisk enhet. Två spelar senare,
gå ner i vikt snabbt utan träning Bison vinna ett spel som lever upp till hype
Mays sprinted för en 36 yard vinst till Bison 21. Det var ett spel som satte upp Youngstown State s bindande touchdown.