vill gå ner i vikt snabbt Brödbakning Made Easy

gå ned i vikt snabbt Brödbakning Made Easy

National Institute for Aging varnar. National Institute for Aging varnar.

Medelhavsdiet ett recept för styrka i äldre åldrar Medelhavsdiet ett recept på styrka i åldern Medelhavsdieten kan göra äldre mindre benägna att bli svaga och hjälpa dem att behålla sin hälsa och oberoende, föreslår ny forskning.

En medelhavsdiet kan göra seniorer mindre benägna att bli svaga och hjälpa dem att behålla sin hälsa och oberoende, föreslår ny forskning.

Seniors, förlora tyngden men inte muskeln i 2018Seniors, förlora tyngden men inte muskeln i 2018 Om du är en äldre som lovar att gå ner i vikt 2018, var noga med att du ska kasta överflödigt fett utan att förlora muskler och ben.

Om du är en äldre, som lovar att gå ner i vikt 2018, måste du vara säker på att du ökar överskottet av fett utan att förlora muskler och ben. Brödbakning innebär så många saker som första gången bagerier ofta avskräcks efter några misslyckade försök att vända ut professionellt och smaka bröd. Lite inser de att om de bara hade den professionella Bakers hemligheter skulle brödbakning vara så lätt att brödet praktiskt taget skulle göra sig själv! Till exempel: Hur många amatörbagare känner hemligheten att hålla bröd från att hålla sig fast i pannan varje gång? Ingen! Så när de försöker sin hand vid bröd bakar för första gången bröderna bröderna på brödpannan och slutar en smulad röra om de försöker tvinga ut det. Då gråter de och ger upp och tänker på att problemet ligger med dem. Den chockerande sanningen är att det inte gör! Problemet ligger med deras brist på kunskap om Bakers brödbakningshemlighet. De hemliga professionella chefsna och bagerierna vinner inte, hemligheten, de vaknar så avundsjuk. Min far råkade lära sig detta bröd som bakade hemlighet under sina yngre bakdagar (det är ingen överraskning eftersom hans stora farfar var kock för Vita huset och ägde sitt eget bageri) och har skickat det vidare till sina barn sedan dess. Okej, jag vet att du ‘skriker nog på mig nu’ Beth, fortsätt med det! Tala om brödet bakar hemlighet redan! ‘ Så här är det;
vill gå ner i vikt snabbt Brödbakning Made Easy
Du behöver bara ett verktyg förutom den olja och brödkanna du redan har, och det är helt enkelt CORNMEAL (du behöver inte ha mer än 1/4 till 1/2 kopp för två brödbröd). ‘Cornmeal?’ du frågar tvivelaktigt. ‘Ja, majsmjöl!’ Nej, du lägger inte majsmjölken på brödingredienserna! Det är inte bakverkets hemliga. Vad du gör är att du olja din panna som vanligt, och du sprinkar lätt majsmjöl på hela sidorna och botten av brödpannan. Nu kan du säkert placera ditt bröddegg i stekpannorna utan rädsla för att den håller fast vid dem. Medan ditt bröd bakar istället för att hålla fast vid pannan, kommer ditt bröd att hålla sig fast i majsmjölen och glida lätt ut ur pannan när du är färdig bakning. Du kan behöva använda en smörkniv och skjuta in den mellan pannan och brödet innan du vrider pannan och låter brödet dyka upp. Många gånger kommer det dock att bli onödigt och Ditt bröd kommer att dyka upp precis genom att du vrider brödpanelen upp och ner. Du kommer nog också att vilja använda smörkniven för att skrapa det överskott av majsmjölet från brödet och sidorna av brödet, eftersom du kanske inte bryr dig om smaken av majsmjöl. Det här brödbakningshemmet kommer att fungera om du bakar en smörbröd eller ett uppåtbröd (även kallat jästbröd). Jag använder det personligen för båda. Här är en annan skattad brödbakningshemlighet, den här endast för smörbröd: På den sista tio minuter av dess bakningstid täcka brödkakan med smörbröd med en annan brödpanna (en stålbrödspanna fungerar bäst) och låt den fortsätta tills brödet är färdigt att baka. Detta gör att brödbrödet brinner eller blir för hårt på toppen Du kan variera tiden när du lämnar stålbrödspannan enligt hur ditt smörbröd vanligtvis ser ut när det är klart. Om det är mycket mörkt brunt på toppen och svårt att skära eftersom toppen är så svår, då 20 Minuterna fungerar bäst, men om det bara är lite för hårt på toppen och lite för brunt ska de 10 minuter räcka. Täck inte brödet alls om det vanligtvis kommer ut gyllene och mjuka på toppen efter att bakningen är klar. Du kan också glasera ett smörbröd på toppen med bord sked av smält smör blandat med en matsked honung, och strö lite flakad kokos eller skivad nötter ovanpå. För att glasera börjar du med att ta brödet ur ugnen fem minuter innan den färdiga baktiden är färdig och sprida sedan smör / honungsmixen ovanpå brödet, strö på kokosnoten eller hackade nötterna och baka under de återstående 5 minuterna. Här är ett annat användbart brödbakspets för stigande bröd. Om brödet bröder över stiger (säg för att du var upptagen och glömde bort dem), så kan du använda ett sax för att skära bort de övre sidorna, var försiktig så att du inte skär någon deg från toppen. Du kan då använda denna överflödiga deg för att göra rullar. Du oljar helt enkelt en pizza eller kakan och formar degen i flera små bollar. Stiga dem i ytterligare en halv timme och baka sedan på 350 grader Fahrenheit i 15 till 20 minuter eller tills det är guldbrunt. Gör dig själv en tjänst och sätt de här beprövade brödbakningshemligheterna omedelbart att använda i ditt kök, och din familj kommer rava över resultaten.
vill gå ner i vikt snabbt Brödbakning Made Easy