viktnedgång nyttig mat Bygga ett försvar mot kostbedrägerier

te för viktminskning Bygga ett försvar mot kostbedrägerier

Tidigare denna månad pratade vi om att inrätta nya årsbeslut för att hålla dina nya tekniska gadgets säkra.

Denna vecka delar några råd från våra vänner på Federal Trade Commission om en annan typ av upplösning det slag som du är desperat att släppa några pund.

Denna tid på året ser du sannolikt alla typer av annonser på sociala medier för den senaste nya gadgeten, drogen eller genombrottet för att hjälpa dig att gå ner i vikt eller komma i form. Före och efter bilderna är fantastiska om den personen kan göra det, som historien går, kan du också! Den bästa delen du ofta behöver inte kosta eller träna. Skal ut några dollar, och det nya kommer du att shoppa för baddräkter snart.

Som FTC kan berätta är det dock gott om bedrägerier blandat med legitima erbjudanden och om du faller för en,
viktnedgång nyttig mat Bygga ett försvar mot kostbedrägerier
kommer det enda som kommer att gå ner i vikt din plånbok.

Passa på alla plåster, piller eller gadgetar som lovar att du kan äta allt du vill och fortfarande gå ner i vikt permanent. Att gå ner i vikt kräver goda matval och långsiktig framgång kommer att kräva permanenta livsstilsförändringar.

Elektroniska enheter som erbjuder att smala och tona kroppen har vanligen bara tillfälliga effekter på muskelstyrkan. De flesta gjordes för fysisk terapi och rehabilitering för att inte ge dig 6 pack abs. Att få riktig övning är din bästa satsning på det.

Var försiktig med de bilder som påstås visa vilka pengar som kan köpa dig. Bilderna kan lätt bli faktade, och även om de inte finns det ingen garanti för att den nu mager personen på bilden faktiskt dieten och tränade ut förutom att använda vad mirakelprodukten var.

Erkänna att alla är olika. Även om föremålet är legitimt och hjälper vissa människor, behöver det nödvändigtvis hjälpa dig.

Bottom line finns det inget läkemedel eller en produkt som kommer att göra din kropp lättare eller starkare på lång sikt. Om du är frestad, se till att du gör dina läxor, prata med din läkare och tänka innan du ger online scammers ditt kreditkortsnummer.
viktnedgång nyttig mat Bygga ett försvar mot kostbedrägerier