viktminskning recept Bära vikter för att gå ner i vikt

recept gå ner i vikt Bära vikter för att gå ner i vikt

Vandring är en av de bästa övningarna som går. Det är enkelt, bekvämt, billigt, roligt och ett bra sätt att bränna kalorier. Men människor verkar vilja förbättra en bra sak, i det här fallet,
viktminskning recept Bära vikter för att gå ner i vikt
genom att använda vikter och göra armövningar medan man går.

En studie som publicerades i THE PHYSICIAN AND SPORTSMEDICINE journal visade att med vikter ökar träningens intensitet under en promenad. Mildt överviktiga människor som bar ett kilovikter och gjorde armövningar medan de gick och använde mer kalorier än de som gick normalt eller de som gick och gjorde armövningar utan vikter. De ökade också sin hjärtfrekvens i större utsträckning.

Men ökningen av kalorier som används är liten och måste balanseras mot möjligheten att spänna muskler i armarna eller överkroppen. Om du väljer att använda vikter medan du går, börja långsamt och undvik att svänga armarna vildt för att undvika att bli skadad.

Om du vill veta mer om viktminskning, effektiva viktminskningstillägg eller produkter, eller något annat hälsoproblem, besök min hemsida här.
viktminskning recept Bära vikter för att gå ner i vikt